Dit is de topjury

 

De topjury kiest tijdens de finale

De topjury kiest uiteindelijk het winnende team. In de jury zitten Jin Hu, Maaike de Reuver, Anouschka Peterink en onze vloggers Charlotte en Isabelle. Zij weten alles van smaak, gezond eten, creatieve gerechten en trends.

Jin Hu (32) opende in september 2018 The Green Rose in Arnhem. Dit is al zijn zesde restaurant!  Jin heeft geen koksopleiding, maar leerde zichzelf koken. “En ik heb heel veel mogen proeven,” zegt hij. Eigenlijk wilde Jin voetballer worden en was hij goed op weg, totdat hij een blessure kreeg. Vanaf zijn 18werkte hij als sommelier (wijnober). En op zijn 22ging hij z’n ouders in het restaurant helpen, uiteindelijk werd hij er ook mede-eigenaar. 
Zijn eerste eigen restaurant, met de naam JILI, opende de deuren in 2011, Antwerpen. Daarna volgden Velvet en Bij Visje & Vleesje in Arnhem en een klein uitstapje in Amsterdam met Gin NEO en The Fish Toko. En nu is hij sinds september 2018 weer terug in Arnhem met The Green Rose.
Bij The Green Rose wordt ambachtelijk gekookt, onder meer met gefermenteerde groentes, huisgemaakte boters en huisgerijpte vlees en vis. Je vindt er ook een enorme keuze aan biologische en natuurwijnen. Volg The Green Rose op Instagram.

Anouschka Peterink

Van Kip & Ei – broedplaats voor creatieve communicatie. Anouschka heeft als creatief culinair communicatie kippetje samengewerkt met keukenbazen als Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Herman den Blijker, Annabel Langbein, Rene Redzepi, Angelique Schmeinck, Piere Wind, Rudolph van Veen, Ferran Adria, Jacob-Jan Boerma en vele vele anderen. Met en voor deze iconen bedenkt ze vanuit haar creatieve broedplaats in Den Bosch mooie boekconcepten, organiseert ze evenementen en zorgt ze voor de nodige media-aandacht. In de samenwerking met al deze fantastische chefs draait alles om creativiteit, eigenheid en kwaliteit. Want dat is waar je een echte keukenbaas aan herkent. Daarbij voelt dit scharrelkippetje zich helemaal thuis. Volg Kip @ Ei op Instagram.

Maaike de Reuver

Richtte in 2011 CANTEEN op, een cateringconcept dat de traditionele bedrijfscatering op zijn kop zet door traditionele bedrijfsrestaurants om te toveren tot food courts waarbij het aanbod wordt verzorgd in samenwerking met lokale ondernemers. Maaike selecteerde alle lokale ondernemers zelf en testte hun gerechten. Meer dan 500 ondernemers heeft ze gekeurd en ruim 10.000 gerechten heeft ze getest. Inmiddels is Maaike werkzaam als redacteur en trendwatcher bij Food Inspiration. Met haar getrainde smaak, oog voor de kwaliteit en presentatie van het eten en kennis over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van eten en drinken keurt zij de kleine keukenbazen en bepaalt samen met de andere juryleden welk team zich Keukenbazen 2019 mag noemen. Volg Maaike op Instagram.

Isabelle (links) en Charlotte (rechts) zijn de Keukenbazen-vloggers. Zij volgen de wedstrijd vanaf het begin t/m de finale. Bekijk hun vlogs op YouTube en volg (en like!) ze op Instagram.  

Keukenbazen.nl maakt gebruik van cookies.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wij gebruiken ook cookies die nodig zijn om je advertenties van Keukenbazen te tonen. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.