Wat kan ik gebruiken in plaats van een Dutch Oven – 12 alternatieven

Deze vraag komt de hele tijd op “wat kan ik gebruiken in plaats van een Nederlandse oven?” het kan een beetje lastig zijn om erachter te komen wat vergelijkbaar is met een Nederlandse oven. Dus, wat kun je gebruiken in plaats van een Dutch oven?

Een ovenveilige ovenschotel is een geschikte vervanger voor Dutch ovens als het recept niet hoeft te worden gestoofd. Een voorraadpot of keramische pot kan ook worden gebruikt in plaats van een Dutch oven, bij voorkeur bij het maken van soepen en stoofschotels. Slowcookers of Instant Pots zijn ook uitstekende vervangers.

Op voorwaarde dat uw apparaat een nauwsluitend deksel heeft en een zware basis op directe hitte kan worden gebruikt en in een conventionele oven kan worden geplaatst. Je kunt een Dutch oven, of French oven, recept aanpassen en gebruiken als Dutch oven. Inclusief multi-cooker, braadpan, koekenpannen en braadpannen, koekenpannen en soep, bouillon, metaal, keramiek, kleipotten.

Wat is uw situatie? Ben je misschien een student, ben je net van huis gegaan en krijg je samen je eigen huis, woon je in een kleine ruimte zoals een camper of camper? Ben je op zoek naar een Dutch ovenvervanger of ben je gewoon een downsizer?

Lees verder voor alles wat je moet weten over Dutch ovens, hoe je kunt koken zonder Dutch oven en het gebruik van andere apparaten om dezelfde heerlijke maaltijden te krijgen die een Dutch oven elke keer biedt.

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links van deze website, kan ik een klein deel van de verkoop krijgen van Amazon en andere vergelijkbare partnerprogramma’s.