Wat kan een multi-cooker doen? Heb ik er een nodig?

Raak je in de war als er nieuwe apparaten op de markt komen? Welnu, dit specifieke apparaat voert niet alleen meerdere functies uit, maar wordt ook vermomd onder vele namen.

Om een paar multi-cookers, snelkookpannen, multifunctionele fornuizen en zelfs eenpansfornuizen te noemen.

Wat kan een multi-cooker doen? Een multi-fornuis voert de kookfuncties van veel apparaten allemaal uit binnen één elektrisch apparaat. Het is een slowcooker, rijstkoker, snelkookpan, elektrische pot, steamer, friteuse, airfryer, dehydrator, yoghurtmaker en broodbakmachine.

wat kan een multicooker doen

Ik heb het hieronder hopelijk in gemakkelijk te begrijpen termen behandeld, zodat je kunt beslissen of je een van deze multi-cookers nodig hebt in 2021!

Spoiler alert “Ik heb er een” en ik geloof een multifunctioneel fornuis kan aan ieders behoeften voldoen, omdat we allemaal graag verschillende gerechten bereiden.

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links van deze website, kan ik een klein deel van de verkoop krijgen van Amazon en andere vergelijkbare partnerprogramma’s.