Wat is de standaard Nederlandse ovenmaat?

We hebben allemaal onze eigen criteria waaraan we moeten voldoen bij het kiezen van de juiste Nederlandse oven. Het aantal mensen dat we regelmatig voeden staat bovenaan de lijst.

De meesten van ons zullen een recept gebruiken bij het bereiden van maaltijden in onze Dutch ovens. Recepten serveren er vier, dus het is logisch dat we een Nederlandse oven nodig hebben die groot genoeg is om vier mensen te voeden. Dus wat wordt beschouwd als een standaard formaat Dutch oven?

De standaard oven zou een oven met een capaciteit van 5 tot 7 liter zijn, omdat deze 4 personen comfortabel voedt. Recepten zijn ontworpen om 4 porties te maken. Een 5 1/2 quart Dutch oven is de perfecte maat voor standaard recepten. Ook perfect voor 2 – het verstrekken van restjes. Naar verluidt behoren 5 1/5 kwart Nederlandse ovens tot de best verkochte vandaag.

wat is het standaard formaat dutch oven afbeelding

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links van deze website, kan ik een klein deel van de verkoop krijgen van Amazon en andere vergelijkbare partnerprogramma’s.