Rosenstein & Söhne NC3579-944 yoghurtmaker

Productomschrijving: Rosenstein & Söhne NC3579-944 yoghurtmaker

Rosenstein & Söhne NC3579-944 yoghurtmakerWaarin Rosenstein & Söhne NC3579-944 yoghurtmaker is een krachtige, gebruiksvriendelijke en stabiel verwerkte, zeer zuinige yoghurtmaker, waarmee u gemakkelijk heerlijke, stevige natuurlijke yoghurt kunt maken zonder toevoeging van kleurstoffen en conserveermiddelen.

Koop deze yoghurtmaker goedkoop met gratis levering

Om het te bereiden, heb je een soort melk nodig, zoals koemelk, geitenmelk, lactosevrije melk, sojamelk of havermelk, en wat yoghurt met levende culturen. Om yoghurt met fruit te bereiden, wordt het fruit in kleine stukjes gesneden of gepureerd en na een rusttijd van minimaal 14 uur toegevoegd.

De melk wordt gemengd met de levende startercultuur en in de container gegoten, die een inhoud van 1 liter heeft. Het apparaat van 40 watt verwarmt vervolgens de container tot een perfecte temperatuur.

De bereidingstijd van de yoghurt ligt tussen de 8 en 12 uur. Na gebruik kunnen de container en alle uitneembare onderdelen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. De zelfgemaakte yoghurt kan tot 3 keer worden gebruikt om natuurlijke yoghurt te maken.

De yoghurtmaker is 12,5 centimeter lang, 27,5 centimeter breed en 12 centimeter hoog. De praktische yoghurtmaker wordt geleverd met gedetailleerde instructies in het Duits.

Productinformatie

  • Producttype: Yoghurtmaker
  • Fabrikant: Rosenstein & Sons
  • Serie: Rosenstein & Sons NC3579
  • Soorten melk die kunnen worden gebruikt: Volle melk, UHT-melk, magere melk, sojamelk, lactosevrije melk en nog veel meer
  • Vermogen: 12 watt
  • Voeding: 230 volt
  • Capaciteit: 1 liter
  • Leveringsomvang: yoghurtmaker, Duitse handleiding
  • Afmetingen: 12,5 cm x 27,5 cm x 12 cm

klanten-reviews

Per: Van de vorige 33 beoordelingen voor de yoghurtmachine waren in totaal 24 beoordelingen zeer goed en 6 beoordelingen goed. Er is ook nog 1 andere koper die de yoghurtmaker goed beoordeelt. Enerzijds vinden de meeste kopers het positief dat het apparaat voor alle soorten melk gebruikt kan worden.

Een ander voordeel is dat de yoghurtmaker na gebruik eenvoudig te reinigen is en ook nog eens zeer zuinig in gebruik is met een kleine 12 watt. De inhoud van één liter is vrij hoog en ruim voldoende voor een klein gezin. De yoghurt kan worden bereid zonder kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen. Een ander voordeel is dat het apparaat ruimtebesparend in de koelkast kan worden bewaard.

nadelen: Van de huidige 33 kopersbeoordelingen voor de yoghurtmaker zijn er in totaal 2 slecht tot slecht. Een van de nadelen van deze kopers is dat het toestel heter wordt dan eerder vermeld. De meeste kopers zijn ook van mening dat de consistentie van de yoghurt veel te vloeibaar is en steviger zou kunnen.

Lees meer klantrecensies

Conclusie

Samenvattend kan de yoghurtmaker ondanks een paar kleine gebreken worden aanbevolen met een huidige algemene productbeoordeling van 4,5 van de 5,0 sterren.

De Rosenstein & Söhne NC3579-944 yoghurtmaker is een makkelijk schoon te maken, veelzijdige, zeer zuinige yoghurtmaker die voor verschillende soorten melk kan worden gebruikt met een inhoud van 1 liter en goed vakmanschap.

Controleer de prijs op Amazon

Rosenstein & Söhne NC3579-944 yoghurtmaker is laatst gewijzigd: 29 november 2019 door sms’jes