Rommelsbacher JG 40 yoghurtmaker

Productomschrijving: Rommelsbacher JG 40 yoghurtmaker

Rommelsbacher JG 40 yoghurtmakerWaarin Rommelsbacher JG 40 yoghurtmaker is een roestvrijstalen yoghurtmaker met een mooi vormgegeven behuizing die plaatsbesparend overal kan worden opgeborgen.

Koop deze yoghurtmaker goedkoop met gratis levering

Met zelfgemaakte natuuryoghurt kun je verschillende zoete of hartige variaties maken. Een groot aantal ingrediënten kan individueel worden bepaald. De yoghurtmaker is geschikt voor de productie van maximaal 1200 gram natuuryoghurt in 8 kleine porties. Voor de bereiding van yoghurt heb je een soort melk nodig, zoals koemelk, geitenmelk, sojamelk, rijstmelk, amandelmelk of havermelk. De melk wordt vervolgens gemengd met een yoghurtstartcultuur die apart verkrijgbaar is.

Nu wordt het mengsel in de glazen gevuld en in de yoghurtmaker geplaatst. Het apparaat van 40 watt verwarmt de glazen vervolgens tot een optimale temperatuur. De temperatuur wordt elektronisch geregeld. De timer loopt tot 18 uur. Het duidelijke LCD-display en de geïntegreerde timer zorgen voor nauwkeurige resultaten.

Verder beschikt het apparaat over een oververhittingsbeveiliging, een automatische uitschakelfunctie met signaaltoon en een afneembare, transparante afdekking. Het apparaat wordt eenvoudig bediend via sneltoetsen. De afgewerkte yoghurt wordt in de koelkast geplaatst, waar hij maximaal 7 dagen kan worden bewaard.

Productinformatie

 • Producttype: Yoghurtmaker
 • Fabrikant: Rommelsbacher
 • Serie: Rommelsbacher JG 40
 • Vermogen: 40 watt
 • Materiaal: metaal
 • Functies: elektronische besturing, digitale temperatuurweergave, timer
 • Eigenschappen: yoghurtpot met deksel
 • Bedrijfsmodus: elektrisch
 • Stroomvoorziening: 220 – 240 V
 • Tijdvoorkeuze: 18 h
 • Beoogd gebruik: yoghurtproductie
 • Yoghurtbeker: 8
 • Veiligheidsinrichting: automatische uitschakeling, oververhittingsbeveiliging

klanten-reviews

Per: Van de eerdere 76 beoordelingen voor de Rommelsbacher JG 40 yoghurtmaker waren in totaal 45 beoordelingen zeer goed en 18 beoordelingen goed. Er zijn ook 3 andere kopers die een bevredigende beoordeling gaven voor de yoghurtmaker. De koper vindt het prettig dat je tot 1,2 kilogram natuuryoghurt in één keer kunt maken en dat de massa gemakkelijk in de 8 meegeleverde glazen kan worden gevuld.

De geïntegreerde timer, die een voorbereidingstijd tot 18 uur biedt, wordt positief beoordeeld. Het LCD-display wordt gebruikt om de bereidingstijd weer te geven. Praktisch is de automatische uitschakelfunctie met de geïntegreerde signaaltoon. Ook de geïntegreerde aan/uit-schakelaar, de ingebouwde oververhittingsbeveiliging en de elektronisch gestuurde temperatuurregeling zijn voordelig. De afdekkap is afneembaar en transparant.

nadelen: Van de huidige 76 kopersbeoordelingen voor de Rommelsbacher JG 40 yoghurtmaker, zijn er in totaal 10 beoordelingen slecht tot slecht. Een van de nadelen van deze kopers is dat het toestel niet wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing. Ik kan ook geen gebruiksaanwijzing online vinden.

Bij andere kopers wordt het apparaat zo warm dat de melk die het bevat bijna altijd vloeibaar blijft en geen vaste consistentie ontwikkelt. De aanschafprijs voor de yoghurtmaker zou goedkoper kunnen.

Lees meer klantrecensies

Conclusie

Samenvattend kan de yoghurtmaker ondanks enkele kleine gebreken worden aanbevolen met een huidige algemene productbeoordeling van 4,2 uit 5,0 sterren.

De Rommelsbacher JG 40 yoghurtmaker is een yoghurtmaker uitgerust met een timer met 8 glazen, schroefdeksel en datumaanduiding, die binnen 12 tot 18 uur tot 1,2 kilogram verse natuuryoghurt kan bereiden.

Controleer de prijs op Amazon

Rommelsbacher JG 40 yoghurtmaker is laatst gewijzigd: 17 augustus 2020 door sms’jes