My.Yo yoghurtmaker

Productomschrijving: My.Yo yoghurtmaker

My.Yo yoghurtmakerWaarin My.Yo yoghurtmaker is een draadloze yoghurtmaker die tot 1 liter verse natuuryoghurt kan produceren zonder kunstmatige toevoegingen, smaakstoffen of suiker.

Koop deze yoghurtmaker goedkoop met gratis levering

Hiervoor is het niet nodig om de temperatuur te meten. Om yoghurt te bereiden wordt 3/4 liter kokend water in het apparaat gegoten. Vervolgens wordt in de binnencontainer een koffiekopje verse yoghurt of yoghurtpoeder gemengd met 1 liter melk. Het deksel wordt dan gesloten en de yoghurtmaker wordt opzij gezet. Na ongeveer 12 tot maximaal 14 uur is de zelfgemaakte yoghurt klaar. De yoghurt wordt vervolgens in de koelkast geplaatst en is daar ongeveer 1 week houdbaar.

De gemakkelijk te verwijderen container is gemaakt van BPA-vrij materiaal en kan eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Als alternatief kan de yoghurtmaker ook worden gebruikt om voedsel warm of koel te houden.

Productinformatie

  • Producttype: Yoghurtmaker
  • Fabrikant: My.Yo
  • Capaciteit: 1 liter
  • Materiaalkenmerken: BPA-vrij, verwijderbare container, vaatwasmachinebestendige onderdelen
  • Eigenschappen: yoghurtpot met deksel
  • Bedrijfsmodus: handmatig
  • Houdtijd: 1.440 min
  • Beoogd gebruik: yoghurtproductie
  • Yoghurtbeker: 1
  • Materiaal behuizing: kunststof

klanten-reviews

Per: Van de 170 eerdere beoordelingen voor de yoghurtmaker waren er in totaal 134 beoordelingen zeer goed en 19 beoordelingen goed. Daarnaast zijn er nog 6 andere kopers die de yoghurtmaker goed beoordelen. Deze kopers vinden deze draadloze yoghurtmaker een fluitje van een cent om te gebruiken. Het apparaat is makkelijk in gebruik. De twee meegeleverde proefverpakkingen zijn praktisch en produceren een goed smakende yoghurt met een goede consistentie.

Een groot voordeel is dat de container na gebruik gemakkelijk schoon te maken is. Hiervoor kan de binnenbak in de vaatwasser. Een ander bijkomend voordeel is dat de yoghurtmaker ook gebruikt kan worden om etenswaren koel of warm te houden. Aangezien de yoghurtmaker geen motor heeft, zijn mechanische defecten uitgesloten. De yoghurtmaker werkt door één keer kokend water toe te voegen. Een omslachtige temperatuurmeting is dus niet meer nodig.

De meeste kopers vinden het ook prettig dat de binnencontainer 100% BPA-vrij is. Het vulvolume van de container is met één liter ruim voldoende.

nadelen: Van de huidige 170 kopersbeoordelingen voor de elektrische yoghurtmaker, zijn in totaal 11 meningen slecht tot slecht. Een van de nadelen van deze kopers is dat het resultaat van de yoghurtbereiding, ondanks het volgen van de instructies, deels oneetbaar is. Wei bezinkt op de yoghurt en de yoghurt smaakt enorm zuur en bitter. Kopers vermoeden dat het water te heet is als ze het toevoegen. Daarnaast denken de meeste gebruikers dat de yoghurtmaker een stuk goedkoper kan.

Lees meer klantrecensies

Conclusie

Samenvattend kan de yoghurtmaker, ondanks enkele kleine gebreken, worden aanbevolen met een huidige algemene productbeoordeling van 4,6 uit 5,0 sterren.

De My.Yo yoghurtmaker is een gebruiksvriendelijke, makkelijk schoon te maken yoghurtmaker die werkt zonder stroom en daardoor overal zeer flexibel inzetbaar is.

Controleer de prijs op Amazon

My.Yo yoghurtmaker is laatst gewijzigd: 17 augustus 2020 door sms’jes