IQ Vitality yoghurtmaker

Productomschrijving: IQ-Vitality yoghurtmaker

IQ Vitality yoghurtmakerWaarin IQ Vitality yoghurtmaker is een yoghurtmaker van stevig kunststof waarmee natuurlijke yoghurt kan worden gemaakt zonder conserveermiddelen, suiker en kunstmatige smaakstoffen.

Koop deze yoghurtmaker goedkoop met gratis levering

Voor de productie van zelfgemaakte yoghurt kunt u met het apparaat koemelk, geitenmelk, schapenmelk, maar ook lactosevrije melk of plantaardige melk zoals amandelmelk, sojamelk etc. gebruiken. De melk wordt gemengd met een yoghurtstartcultuur en in de houder gegoten. Voor de bereiding van fruityoghurt wordt het fruit in kleine stukjes gesneden of gepureerd en na een rusttijd van minimaal 14 uur toegevoegd. De yoghurtmaker heeft een totale inhoud van 1 liter.

Na het inschakelen verwarmt het apparaat de yoghurtcontainer tot een perfecte temperatuur. Met behulp van de praktische timerfunctie wordt de yoghurt op punt bereid. Als de ingestelde tijd is bereikt, klinkt er een signaal. Het apparaat schakelt dan automatisch uit, wat kan voorkomen dat het apparaat oververhit raakt. Na bereiding wordt de container in de koelkast geplaatst en worden kleine porties naar behoefte verwijderd met behulp van de meegeleverde yoghurtlepel.

De zelfgemaakte yoghurt is ongeveer 1 week houdbaar in de koelkast. Daarnaast kan de yoghurt tot 3 keer gebruikt worden als basis voor verdere yoghurt. De IQ-Vitality yoghurtmaker heeft een diameter van 14 centimeter en een hoogte van 24 centimeter.

Productinformatie

  • Producttype: Yoghurtmaker
  • Fabrikant: IQ Vitality
  • Geschikt voor: Volle melk, magere melk, sojamelk, geitenmelk en nog veel meer
  • Eigenschappen: akoestische timerfunctie, uitneembare yoghurtcontainer, apart deksel, yoghurtlepel, deksel
  • Inhoud: 1 liter
  • Bereidingstijd: 12 tot 14 uur
  • Kleur: Groen, Wit
  • Afmetingen: hoogte ca. 24 cm, diameter ca. 14 cm

klanten-reviews

Per: Van de vorige 25 beoordelingen voor de yoghurtmaker waren er in totaal 20 beoordelingen zeer goed en 1 beoordeling was goed. Er zijn ook nog 2 andere kopers die de yoghurtmaker goed beoordelen. De yoghurtmaker is geschikt voor de productie van verse natuuryoghurt en is zeer eenvoudig in gebruik. Een groot voordeel is de akoestische timerfunctie. Met deze functie kunnen goede resultaten worden behaald in de yoghurtproductie.

Veel kopers vinden het fijn dat het yoghurtbakje, met een inhoud van 1 liter, snel en eenvoudig te verwijderen is. Ook het losse deksel en de meegeleverde yoghurtlepel zijn erg praktisch. Een ander pluspunt is dat je veel verschillende soorten melk kunt gebruiken om yoghurt te maken.

nadelen: Van de huidige 25 beoordelingen voor de yoghurtmachine zijn er in totaal 2 beoordelingen slecht tot slecht. Een van de nadelen van deze kopers is dat de yoghurt veel te vloeibaar is. Verder vinden kopers het nadelig dat het apparaat na 12 uur niet vanzelf uitschakelt, waardoor je altijd thuis moet zijn als het uit staat.

Lees meer klantrecensies

Conclusie

Samenvattend kan de yoghurtmaker, ondanks enkele kleine gebreken, worden aanbevolen met een huidige algemene productbeoordeling van 4,6 uit 5,0 sterren.

De IQ-Vitality yoghurtmaker is een yoghurtmachine geschikt voor alle soorten melk, heeft een uitneembaar reservoir en kenmerkt zich vooral door de akoestische timerfunctie.

Controleer de prijs op Amazon

IQ Vitality yoghurtmaker is laatst gewijzigd: 29 november 2019 door sms’jes