GOURMEO yoghurtmaker

Productbeschrijving: GOURMEO yoghurtmaker

GOURMEO yoghurtmakerMet de GOURMEO yoghurtmaker je kunt in het comfort van je eigen huis verse, gezonde yoghurt bereiden zonder chemische toevoegingen.

Koop deze yoghurtmaker goedkoop met gratis levering

Koemelk, geitenmelk, schapenmelk, maar ook lactosevrije melk of plantaardige melk zoals amandelmelk, sojamelk etc. kan gebruikt worden om zelfgemaakte yoghurt te maken. Om yoghurt met fruit te bereiden, wordt het fruit in kleine stukjes gesneden of gepureerd en na een rusttijd van minimaal 14 uur toegevoegd. Meng de melk met een yoghurtstartcultuur en giet het in de container. Het 13 watt apparaat verwarmt vervolgens de container tot een optimale temperatuur.

De zelfgemaakte yoghurt is ongeveer 1 week houdbaar in de koelkast. Daarnaast kan de yoghurt tot 3 keer gebruikt worden als basis voor verdere yoghurt. De yoghurtmaker heeft een totale inhoud van 1 liter. Als veiligheidsvoorziening is een indicatielampje geïnstalleerd. De yoghurtmaker heeft een diameter van 22 centimeter en een hoogte van 16 centimeter.

De binnenbak is 9 centimeter hoog en heeft een totale diameter van 16 centimeter. Als alternatief kan de yoghurtmaker ook worden gebruikt om andere gerechten op te slaan, warm te houden of te koelen. Op het keukenapparaat zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Productinformatie

 • Producttype: Yoghurtmaker
 • Fabrikant: GOURMEO
 • Vermogen: 13 watt
 • Materiaal: kunststof
 • Voeding: 220V – 240V
 • Beoogd gebruik: yoghurtproductie
 • Capaciteit: 1L
 • Veiligheidsinrichting: indicatielampje
 • Eigenschappen: yoghurtpot met deksel, aan/uit schakelaar
 • Bedrijfsmodus: elektrisch
 • Kleur: wit, grijs
 • Afmetingen: diameter: 22 cm, hoogte 16 cm (binnenbak: diameter: 16 cm, hoogte 9 cm)
 • Garantie: 2 jaar

klanten-reviews

Per: Van de vorige 201 beoordelingen voor de yoghurtmaker waren in totaal 127 beoordelingen zeer goed en 57 beoordelingen goed. Er zijn ook 13 andere kopers die een bevredigende beoordeling geven voor de yoghurtmaker. Volgens de mening van veel kopers overtuigt de yoghurtmaker vooral met zijn consequent betrouwbare functionaliteit.

Het apparaat is zeer zuinig en milieuvriendelijk in gebruik. Ook de reiniging kan snel en eenvoudig worden uitgevoerd. Wat de meeste gebruikers leuk vinden, is dat de fabrikant ook een totale tevredenheidsgarantie van 2 jaar belooft. Volgens de meningen van kopers is het bereiden van yoghurt of roomkaas heel eenvoudig. De gebruiksaanwijzing op de kartonnen verpakking is hierbij erg handig. Een ander pluspunt is het indicatielampje op het apparaat.

nadelen: Van de huidige 201 beoordelingen voor de yoghurtmachine, zijn er in totaal 4 beoordelingen slecht tot slecht. Een van de nadelen van deze kopers is dat de yoghurt ondanks alle gebruiksstappen niet goed uithardt.

Andere kopers vinden dat het bereiden van yoghurt veel tijd kost. Daarnaast zou het toestel beter verwerkt kunnen worden. Volgens kopers is de aankoopprijs voor de yoghurtmaker veel te hoog.

Lees meer klantrecensies

Conclusie

Samenvattend kan de yoghurtmaker ondanks een paar kleine gebreken worden aanbevolen met een huidige algemene productbeoordeling van 4,5 van de 5,0 sterren.

De GOURMEO yoghurtmaker is een yoghurtmaker geschikt voor het maken van natuuryoghurt, sojayoghurt en kwark, heeft een inhoud van 1 liter en wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Controleer de prijs op Amazon

GOURMEO yoghurtmaker is laatst gewijzigd: 29 november 2019 door sms’jes