Rosenstein & Söhne PE1784-944 yoghurtmaker

Productomschrijving: Rosenstein & Söhne PE1784-944 yoghurtmaker

Rosenstein & Söhne PE1784-944 yoghurtmakerVan de Rosenstein & Söhne PE1784-944 yoghurtmaker is uitstekend geschikt om thuis yoghurt te maken.

Koop deze yoghurtmaker goedkoop met gratis levering

Volle melk, magere melk, sojamelk, lactosevrije melk of plantaardige melk zoals amandelmelk, sojamelk etc. kunnen met het apparaat worden gebruikt om zelfgemaakte yoghurt te bereiden zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen en kunstmatige smaakstoffen. De melk wordt gemengd met een yoghurtstartcultuur en in de houder gegoten. Een actieve yoghurtcultuur, zoals ferment, is ook geschikt als startercultuur. Voor de bereiding van fruityoghurt wordt het fruit eventueel in kleine stukjes gesneden of gepureerd. Na een standtijd van minimaal 14 uur worden de vruchten toegevoegd.

De yoghurtmaker heeft een totale inhoud van 1 liter. Na het inschakelen verwarmt het apparaat de yoghurtcontainer tot een bepaalde temperatuur. Met behulp van de praktische timerfunctie wordt de yoghurt op punt bereid. Als de ingestelde tijd is bereikt, klinkt er een signaal. Het apparaat schakelt dan automatisch uit, wat kan voorkomen dat het apparaat oververhit raakt.

Na bereiding wordt de container in de koelkast geplaatst en worden kleine porties naar behoefte verwijderd met behulp van de meegeleverde yoghurtlepel. De zelfgemaakte yoghurt is maximaal 7 dagen houdbaar in de koelkast. Daarnaast dient de yoghurt tot 3 keer als basis voor verdere yoghurt.

De uitneembare yoghurtcontainer wordt geleverd met een apart deksel en is na gebruik eenvoudig schoon te maken. De Rosenstein & Söhne yoghurtmaker is 14 centimeter breed, 24 centimeter hoog en 14 centimeter diep. Het apparaat wordt geleverd met een yoghurtlepel en een gedetailleerde gebruiksaanwijzing.

Productinformatie

 • Producttype: Yoghurtmaker
 • Fabrikant: Rosenstein & Sons
 • Serienummer: PE1784-944
 • Vermogen: 9 watt
 • Stroomvoorziening: 220 – 240 V
 • Inhoud: 1 liter
 • Materiaal: kunststof
 • Materiaaleigenschappen: vaatwasmachinebestendige onderdelen, uitneembare bak
 • Bedrijfsmodus: elektrisch
 • Beoogd gebruik: yoghurtproductie
 • Kleur geel
 • Leveringsomvang: incl. yoghurtlepel
 • Afmetingen: breedte: 14 cm; Hoogte: 24cm; Diepte: 14cm

klanten-reviews

Per: Van de eerdere 439 beoordelingen voor de yoghurtmachine waren in totaal 302 beoordelingen zeer goed en 68 beoordelingen goed. Er zijn ook 29 andere kopers die de yoghurtmaker goed beoordelen. Volgens de meningen van de meeste kopers slaagt de yoghurtbereiding buitengewoon goed.

Een groot voordeel is dat het toestel zeer stil in gebruik is en technisch foutloos. Kopers vinden het ook prettig dat de meeste onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn.

nadelen: Van de huidige 439 kopersbeoordelingen voor de yoghurtmaker zijn er in totaal 40 slecht tot slecht. Deze kopers vinden dat het apparaat een aan/uit-schakelaar zou kunnen hebben.

Een apparaat met een aparte tussenliggende dekselsluiting voor de koelkast zou beter doordacht zijn. De koepel van de yoghurtmaker is door zijn constructie nogal omslachtig en vereist veel ruimte in de hoogte.

Lees meer klantrecensies

Conclusie

Samenvattend kan de yoghurtmaker ondanks enkele kleine gebreken met tevredenheid worden aanbevolen met een huidige algemene productbeoordeling van 4,4 uit 5,0 sterren.

De Rosenstein & Söhne PE1784-944 yoghurtmaker is een yoghurtmaker met een inhoud van 1 liter, die je voor een redelijke prijs kunt aanschaffen en op verschillende manieren kunt gebruiken.

Controleer de prijs op Amazon

Rosenstein & Söhne PE1784-944 yoghurtmaker is laatst gewijzigd: 17 augustus 2020 door sms’jes