Novy D939 Kap – Test en meningen

Het koken van voedsel geeft automatisch geuren af. Maar helaas! Deze worden niet echt gewaardeerd. Deze geur, die onaangenaam ongemak kan veroorzaken voor de omliggende woningen, wordt uiteindelijk een vieze stank. Om dit probleem op te lossen, bedachten de deskundigen een oplossing die deze situatie zou verlichten. Zo zijn keukenkappen ontstaan. Deze apparaten, die vroeger op grote schaal in professionele keukens werden gebruikt, worden nu geleidelijk meer gemeengoed, net als in een ander segment van de bevolking. Verschillende stammen kunnen dan profiteren van hun efficiëntie. Evenzo moet bij de keuze van een moment rekening worden gehouden met een groot aantal parameters en moeten de prestaties goed worden beoordeeld. Na nauwkeurige studies en op basis van de waarderingen van de huidige gebruikers, is de Novy D939 afzuigkap degene die is aangewezen om hier te worden voorgesteld.

Is de Novy D939 aanbevolen?

Ja, dit apparaat wordt aanbevolen. Koken in alle rust is nog nooit zo aangenaam geweest als met dit apparaat in de keuken. Deze kap is duur, maar zeker de prijs waard. Het is een krachtig toestel met een krachtige motor en werkt op basis van het luchtafvoersysteem. Dit is de meest efficiënte wijze die momenteel wordt toegepast. De vaardigheden van de laatstgenoemden worden er voldoende door versterkt. Dit goed afgewerkte werkstuk heeft ook een aantrekkelijk ontwerp. Met een uitstekend luchtdebiet van 300m3/u voert dit toestel zijn zuigfunctie met grote efficiëntie uit. Ook de debiet-drukverhouding is perfect verzekerd. De uitlaatslang met een diameter van 12 mm is ook zeer geschikt. Deze afzuigkap wordt ook gewaardeerd om zijn 3 snelheden en zijn lage geluidsniveau van slechts 62 dB. Aan de andere kant is het energie-intensief.

Voor- en nadelen van de Novy D939 Range Hood

Zie de laagste prijs

Het zal bij de meeste mensen wel een gewoon gebrek of karaktertrek zijn, maar wat mij betreft geeft het verspreiden van kookluchtjes door het huis of zelfs het alarmeren van de buurt met de smaak van mijn kookkunst mij geen plezier. Daarom heb ik een paar jaar geleden voor een kap gekozen. Mijn recente verhuizing dwong me niet lang geleden deze topmerk kap te kopen. Dankzij mijn baan als professioneel visagiste, die momenteel zeer lucratief is, had ik geen moeite om het te kopen. Nadat ik het had laten installeren, was ik verbaasd over het zeer geslaagde ontwerp dat mijn keuken een andere uitstraling gaf. Het is een zeer krachtige kap die geurtjes efficiënt opzuigt. Ik ben zeer tevreden met dit toestel, omdat het aan al mijn verwachtingen op dit gebied voldoet.

Sterk presterende kap

Een afzuigkap voor uw keuken is tegenwoordig onmisbaar. Daarom zou iedereen zo’n apparaat moeten hebben om de geuren die van het koken afkomen, volledig onder controle te hebben. Het hier gepresenteerde model is een kunstwerk van een grote fabrikant. De afzuigkap is uitgerust met een krachtige motor die dit toestel een ongelooflijk vermogen geeft voor een onberispelijke werking. Het is ook uitgerust met een 3 fluorescentiebuislampen van 18 watt elk. Bovendien wordt het mechanische controlesysteem door de gebruikers op prijs gesteld. Dit alles en nog veel meer maakt deze kap zeer efficiënt.

Zuurkasten worden op verschillende manieren geconfigureerd. Daarom is het aan elke fabrikant om te kiezen welk systeem hij in zijn ontwerp integreert. Men mag echter niet vergeten dat dit een doorslaggevende factor is die niet alleen de kwaliteit van de fabricage bevestigt, maar ook de prestaties ervan voldoende verhoogt. Met dit in het achterhoofd is een luchtafvoersysteem geïntegreerd in dit toestel van topmerk. Dit is het meest efficiënte systeem dat reeds op zijn toestellen is toegepast. Deze manier van werken is gewoon perfect. Het levert het nodige vermogen voor de afzuigkap om alle lucht in de keuken aan te zuigen en tegelijkertijd het vet op te vangen via zijn ingebouwd filter. De afzuigbuis met een diameter tot 12 mm, die door de wand wordt geleid, zorgt ervoor dat alle geuren gemakkelijk naar buiten worden geleid.

Interessant luchtdebiet

Bij het kiezen van een model afzuigkap is het belangrijk een aantal details te controleren om er zeker van te zijn dat het apparaat efficiënt is. Het luchtdebiet is in dit geval een bepalende factor. Omdat het een belangrijke rol speelt in het afzuigproces, is het belangrijk een afzuigkap te kiezen met een hoge luchtstroom. Dit goed vervaardigde toestel is een van de meest gewilde op de markt omwille van deze bijzondere eigenschap die het toestel behoorlijk competitief maakt. Het is vermeldenswaard dat met een maximale luchtstroom van 300m3/h, heeft deze afzuigkap het nodige vermogen om alle geuren die in de keuken ontstaan perfect af te zuigen. Op dit niveau, werkt het op een druk van 400 Pa. Vandaar dat de stromings-drukverhouding ook uitstekend is.

Verschillende snelheden

Ook dit is een detail dat bij de aankoop in aanmerking moet worden genomen. Deze fabrikant heeft geen detail verwaarloosd. Het heeft zich ten doel gesteld u een zeer functioneel apparaat aan te bieden dat, eenmaal goed geïnstalleerd in uw keuken, ongetwijfeld van groot nut voor u zal zijn. Er zijn afzuigkappen op de markt die deze eigenschap helemaal missen. Maar in deze configuratie, tot 3 snelheidsniveaus. Dit is een element dat dit toestel in staat stelt zich aan te passen aan het kookproces. U hebt dus de mogelijkheid om de zuigkracht van uw toestel aan te passen aan de maaltijd die wordt bereid.

Verminderde geluidsgevoeligheid

In principe is het ideaal om stille apparaten te hebben. Dit om ervoor te zorgen dat het toestel niet alleen discreet is, maar ook zeer comfortabel in het gebruik. Dit model is duidelijk niet het stilste in zijn categorie, maar biedt niettemin een zeer laag geluidsniveau. Dus, met een maximum geluidgevoeligheidsniveau geschat op 62 dBDit werk kan zonder enige moeilijkheid en zelfs met groot gemak worden gebruikt. Daarom zult u, wanneer in werking, geen hinder ondervinden. Gezien de snel reagerende motor en de hoge luchtstroom is dit een zeer stille kap.

Mooi ontwerp

Momenteel zijn kappen ook zeer populair vanwege hun decoratieve aspect. Eenmaal in de keuken, geven ze de keuken een andere uitstraling. Deze Novy kap faalt niet in deze missie. Het is een goed ontworpen toestel, zonder dat je eraan hoeft te denken dat je te maken hebt met een kunstwerk van een expert op dit gebied. Met zijn onberispelijke afwerking en delicate vakmanschap, is deze ultramodern apparaat Na installatie is het zelfs een decoratief object voor uw keuken. Vandaag de dag zijn deze toestellen, en in het bijzonder dit hier gepresenteerde model, steeds populairder op de markt vanwege het zeer gewaardeerde uiterlijk. Te midden van verschillende ontwerpen, valt deze al snel op. Deze ontwerper heeft geen enkel punt verwaarloosd dat zijn sterke potentieel zou hebben bezoedeld.

Aangeboden garantie

De kwaliteit van de fabricage is een detail dat veel mensen in overweging nemen bij hun keuze voor het ene of het andere model. Om er zeker van te zijn dat u een apparaat van goede kwaliteit krijgt, is het daarom ideaal om te kijken naar de duur van de aangeboden garantie om een minimum aan zekerheid te behouden. Dus, door te kiezen om zich uit te rusten met dit werk van grote merk, is het dan aanbevolen om u gerust te blijven tot het maximum op de kwaliteit ervan. Daarom is het gereserveerd een uitstekende duur van maximaal 5 jaar garantie op het gebruik ervan. Dit is om u gemoedsrust te geven, niet alleen op het moment van aankoop, maar ook tijdens het gebruik.

Uitstekende afmetingen

Naast het in het oog springende ontwerp van dit goed vervaardigde toestel is ook goed nagedacht over de afmetingen. De gebruikers hebben de beschikking gekregen over een goed gevormd toestel dat zo is ontworpen dat het comfortabel past in het frame dat er van tevoren voor is gereserveerd. Zonder onbeleefd te zijn, zijn afmetingen zijn prijzenswaardig. Met een diepte van 52 cm en een hoogte van 17 cm is het resultaat een zeer presentabele en compacte kap. Evenzo, met 90 cm breedteVanuit dit oogpunt is dit stuk een groot succes. Ontworpen om aan al uw eisen op het gebied van geurverwijdering te voldoen, is het voldoende doordacht om deze functie op ondubbelzinnige wijze te vervullen.

Gemakkelijk te onderhouden

Het uitvoeren van een onderhoudsbeurt aan dit toestel is vrij eenvoudig. Als men bedenkt dat dit een actie is die ertoe bijdraagt dat uw kap een zekere levensduur heeft, dan is het ook van groot belang voortdurend aan de toepassing ervan te werken. Aangezien de fabrikant het op een zeer geschikte manier heeft geconfigureerd, vereist het onderhoud ervan echt geen speciale vaardigheden. Je hoeft alleen maar een paar simpele dingen te doen. U kunt het filter reinigen of gewoon vervangen, afhankelijk van uw behoeften. Evenzo, zijn coating van roestvrij staal maakt het mogelijk om kleine zichtbare vlekken op een eenvoudige en elegante manier schoon te maken.

Hoog energieverbruik

Afzuigkappen in keukens staan over het algemeen bekend om hun lage energieverbruik. Er zijn echter enkele modellen die zich van de massa onderscheiden. Onder de meest energieverslindende modellen is deze afzuigkap van een groot merk dan ook een goed voorbeeld. Dit is een detail dat niet echt gewaardeerd wordt in dit moderne werk. Dit helpt om de vraag op de markt te ontmoedigen. Want met maximaal 115 watt als stroomverbruik van elektrische energie, maakt dit apparaat naast vele andere, een groot verschil. Idealiter zouden wij dus voorbereid moeten zijn op dit teleurstellende maar beheersbare verschijnsel.

Zeer dure kap

Ook om zich dit toestel op de markt te kunnen veroorloven, moet men financieel goed voorbereid zijn. De prijs is niet betaalbaar genoeg op de markt. Het wordt daarom ingedeeld in de duurste categorie. Het is een zeer luxueuze kap en daarom is de aanschaf ervan gewoon niet te vergelijken met een low-end product. Het verdient daarom de voorkeur op deze parameter vooruit te lopen alvorens om de aankoop ervan te verzoeken. Ook, gezien de prestaties en onberispelijke productiekwaliteitIn dit geval kan worden gezegd dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is nageleefd.

Zie de laagste prijs

Dank u voor het lezen van dit artikel

Het zou verstandig zijn dit artikel op dit punt af te sluiten. Daarom zou het ideaal zijn om deze goed presterende afzuigkap te onthouden als een toestel van goede makelij en het te kopen zodra u het nodig hebt. In deze beschrijving heeft u een reeks punten ontvangen die iets meer in detail zijn gespecificeerd. Daarom zijn allen die ervan geproefd hebben, beter toegerust om de beste keuze te maken. In de wetenschap dat het beter is een aantal parameters te controleren alvorens voor een bepaald model te kiezen, hoop ik dat alle informatie die via dit kanaal wordt verspreid, u van groot nut zal zijn. Voor meer informatie over deze kap van een topmerk kunt u schrijven naar gisele@lemeilleuravis.com. Hoewel ik getracht heb u een rijke inhoud aan te bieden, is het onmogelijk de talrijke mogelijkheden van dit zeer goed vervaardigde produkt te ontcijferen. Aarzel niet om mij te schrijven, ik zal u met plezier antwoorden.