Esistyle Minerva Ix – Test en beoordeling

Dankzij nieuwe technologieën kunnen alledaagse problemen snel worden opgelost. Vroeger was koken een echte uitdaging vanwege de stank en de verstikkende dampen, maar tegenwoordig is dat niet meer het geval. Omdat de techniek van open ramen en deuren ondoeltreffend en onhandig is gebleken, hebben deskundigen veel geschiktere oplossingen bedacht. Namelijk, decoratieve kappen. Dit is een huishoudelijk apparaat dat, geïnstalleerd boven de gasoven, alle dampen en kwalijke geuren uit de keuken opzuigt en ze rechtstreeks naar buiten drijft. Deze oplossing is zeer doeltreffend gebleken. Het bewijs is dat 8 van de 10 huizen ermee zijn uitgerust. Er is echter zo’n grote verscheidenheid dat de keuze bijna onmogelijk is. Laat ons u daarom kennismaken met een nieuw, krachtig model. In dit geval, de ESISTYLE schuine kap.

Is de Esistyle Minerva Ix aanbevolen?

Absoluut. Dit huishoudtoestel is zo onmisbaar dat het echt moeilijk zou zijn het niet aan te bevelen. Het zuigvermogen is zeer bevredigend en verwijdert alle dampen in uw keuken in recordtijd. Met zijn nette en super stijlvolle ontwerp, brengt u een futuristisch tintje aan uw keuken. Zijn metallic en zeer solide look past goed in elk decor. Zijn schuine vorm biedt een nieuw concept en speelt een zeer belangrijke rol bij het stofzuigen. Alles is in het werk gesteld om er een blikvanger van te maken, en we moeten toegeven dat dit inderdaad het geval is. Dit apparaat heeft echt alles om te behagen, maar dat niet alleen. Hij is vrij stil en de kracht van zijn motor garandeert zijn doeltreffendheid in het veld. Of uw keuken nu open of gesloten is, u hoeft zich geen zorgen te maken over rooklekken.

Voor- en nadelen van de Esistyle Minerva Ix

Zie de laagste prijs

Uit de familie waar ik vandaan kom, is koken een kunst. Ik heb het van mijn moeder geleerd en ik heb het geperfectioneerd met een cursus. Vandaag ben ik restauranthouder en onlangs heb ik op het plein een minirestaurant geopend en ik moet toegeven dat het heel goed werkt. Mijn keuken ligt echter zeer dicht bij de receptie en mijn klanten klagen soms over de geuren en dampen die ontsnappen. Daarom besloot ik een oplossing te zoeken, en een dampafzuiger werd mij direct aanbevolen. Dus, in nood, heb ik de ESISTYLE kap laten installeren en sindsdien, geen klachten meer. Mijn keuken is veel luchtiger, mijn klanten zijn veel meer op hun gemak en het comfort is van topklasse. Dit apparaat heeft mijn keuken een nieuwe look gegeven en ik moet toegeven dat ik er zeer tevreden over ben. Dit toestel heeft mijn leven veranderd en mijn zaak is succesvoller.

Aantrekkelijk en praktisch ontwerp

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze decoratieve afzuigkap een toestel dat zowel esthetisch als praktisch is. Het onderscheidt zich duidelijk van de klassieke modellen en dankzij zijn bijzondere vorm en design past het perfect als decoratief object. De keuze van deze afzuigkap is dus strategisch, aangezien de metaalkleur en de schuine vorm ervan zeker zullen passen bij de huidige inrichting van uw keuken. Het ontwerp van deze kap is zeer aantrekkelijk, modern en zijn afwerking met zwart glas alleen maar bijdragen aan de stijl van het geheel.

Met zijn dubbel aanzuiggedeelteDit toestel blinkt uit door zijn zuigkracht, de ene aan de onderkant en de andere aan de voorkant. Als je er alleen al naar kijkt, zie je meteen dat je met een kwaliteitstoestel te maken hebt. Het uiterlijk spreekt voor zich. Het is een deskundig werk dat iedereen perfect zal passen. U kunt zien dat de fabrikant niet van zijn doel is afgeweken, maar het juist heel goed heeft benadrukt.

Redelijk stil systeem

De keuze van huishoudelijke apparatuur is geen kwestie van vallen en opstaan. Om te voorkomen dat u een fout maakt, raden deskundigen aan een strategische keuze te maken door met verschillende factoren rekening te houden. Deze omvatten design, bruikbaarheid, prestaties maar ook gemak. Dit laatste heeft betrekking op een aantal andere aspecten, waaronder lawaai. Het lawaai van een apparaat is een element dat veel kopers zorgen baart. In tegenstelling tot zware afzuigkappen die een ondraaglijk lawaai maken zodra ze worden aangezet, is dit apparaat stiller en heeft het een laag geluidsniveau. Dit betekent dat u ongestoord kunt werken tijdens het voorbereidingsproces. Het heeft een vrij laag ruisvermogen, d.w.z. 56 DB maximaal. Met dergelijke gegevens kunt u zien dat dit model u geen problemen zal geven. Het hoofddoel ervan is u in staat te stellen met een gerust gemoed te werken.

Efficiënt

Wanneer u besluit dit type machine in uw keuken te installeren, is dat niet alleen voor decoratieve doeleinden, maar ook voor zijn prestaties in het veld. Zoals u weet, is de belangrijkste functie van dit instrument het afzuigen van keukendampen en -geuren die het huis binnendringen. De vraag is of het hierboven gepresenteerde model daartoe in staat is? Wel, ja. Allereerst heeft dit model de bijzonderheid dat het is uitgerust met een dubbele aanzuigzone. Dit betekent dat hij voor een beter resultaat zowel boven als onder uw gaskookplaat aanzuigt, zodat u kunt genieten van schone lucht terwijl u uw verschillende maaltijden in de keuken bereidt.

De reden dat dit apparaat zo effectief is, is omdat het eeneen krachtig koolstoffilter die alle onaangename geurtjes tegenhoudt en tegelijkertijd vetafzetting op uw meubelen voorkomt. Sommige gerechten, zoals frituren, produceren van nature veel meer rook dan andere. Als u dit ooit hebt meegemaakt, moet u weten dat deze dagen voorbij zijn. Met deze ultramoderne apparatuur kunt u alle soorten maaltijden bereiden zonder uw gasten te schaden.

Krachtige motor

Deze apparatuur is niet erg robuust, dus als je er naar kijkt, denk je er geen seconde aan dat er een motor in zou kunnen zitten. Bovendien is geconstateerd dat de meeste mensen nog steeds moeite hebben om te weten waar het eigenlijk voor dient. Als u een van hen bent, zal dit artikel u veel leren. Welnu, wat de motor van dit toestel betreft, zult u niet teleurgesteld zijn, integendeel. Het is vrij krachtig en in staat om te zuigen tot 800 m³ /h lucht in je keuken. Uit deze gegevens blijkt onmiddellijk dat dit een concurrerende machine is die zijn taak uiterst efficiënt vervult, ongeacht de grootte of afmetingen van uw keukenruimte. Hij heeft ook een energie-efficiëntieklasse van A, wat betekent dat hij perfect is uitgerust om u in een mum van tijd tevreden te stellen.

Gemakkelijk te gebruiken

Zoals we hierboven al zeiden, weten veel mensen niet echt waar een decoratieve afzuigkap voor dient. Dit betekent dat sommige mensen het moeilijk kunnen hebben om ze goed te gebruiken, nog erger als ze het nog nooit met eigen ogen hebben gezien. Gelukkig heeft de fabrikant van dit model dit begrepen en wilde hij het anders doen. Daarom biedt dit model een zeer eenvoudig bedieningspaneel. Zo kan iedereen het gebruiken zonder dat een professional nodig is. In feite, hoef je hier niet veel te doen. Zodra hij perfect geïnstalleerd is in uw keuken, meer bepaald boven uw gasfornuis, hoeft u hem alleen nog maar te activeren en hij zal automatisch zijn werk doen. Als je dacht dat je moeite deed, denk dan opnieuw. Deze is speciaal ontworpen voor het comfort van u, uw familie en uw buurt. U hoeft niet meer te ventileren of de ramen open te zetten zoals voorheen. Laat het gewoon zijn werk doen en je krijgt het resultaat dat je wilt.

Ruimtebesparend

Zoals u weet, is de keuken waarschijnlijk de drukste kamer in huis. Het bevat een waaier van voorwerpen, keukengerei, potten en pannen, meubelen en ontelbare apparaten. Het installeren van een zware decoratieve kap zou meer omslachtig zijn dan iets anders. Het is daarom belangrijk om rekening te houden met de grootte van uw keuken, maar ook met de grootte van de afzuigkap, voordat u overgaat tot een eventuele installatie. Dit is dan ook een belangrijk criterium bij de keuze van een dergelijk toestel. Gelukkig is deze ook in dit opzicht een goede keuze. Dankzij zijn relatief kleine afmetingen 80 cm breedDit past perfect in uw keuken, hoe groot die ook is. Bovendien wordt hij boven het werkblad geïnstalleerd, zodat hij nog minder ruimte inneemt. Zelfs als u een kleine keuken hebt, zal deze apparatuur niet te veel van het goede zijn.

Verlichting van de kookplaat

Op dit punt ziet u dat u een decoratieve, moderne afzuigkap hebt die volledig aan uw behoeften kan voldoen. Het doet zijn werk briljant en dat is niet alles. Dit apparaat heeft ook de mogelijkheid om uw werkoppervlak te verlichten. Inderdaad, het is uitgerust met een krachtige LED-lampHet doel van deze lamp is om extra licht te geven tijdens het koken. Deze kap is niet willekeurig ontworpen. De fabrikant, die ook een expert is in de kookkunst, weet dat gloeilampen in de keuken het kunnen begeven. Daarom heeft hij dit supplement aan zijn reeds omvangrijke creatie toegevoegd, om het uiterlijk van de kok te optimaliseren en hem bij zijn taak te helpen. Dankzij dit supplement kunt u de bereiding van uw maaltijd controleren zonder dat u het licht in de keuken hoeft aan te doen. Het is ook praktisch om energie te besparen.

Complexe installatie

Deze decoratieve kap is zeker gemakkelijk te gebruikenMaar je moet je geluk niet tarten. Dat dit type installatie alleen door vakmensen wordt uitgevoerd, komt omdat het over het algemeen moeilijk te installeren is en dit type is daarop geen uitzondering. Inderdaad, het installeren van deze kap zal zeker niet uw verantwoordelijkheid zijn. De lay-out is complex en als u het verkeerd doet, kunt u het toestel zelf beschadigen. Daarom is de meest aangewezen oplossing een beroep te doen op een technicus die u kan helpen. U moet echter weten dat deze hulp niet gratis is en zeer duur kan zijn. Dit betekent dat wanneer u deze hoes koopt, u extra geld zult moeten uitgeven, en niet iedereen kan zich dit veroorloven, vooral degenen die niet over een grote portemonnee beschikken.

Zie de laagste prijs

Dank u voor het lezen van dit artikel

Zoals u hierboven hebt kunnen zien, is de installatie van een afzuigkap in een kookruimte meer dan een decoratief object. Daarom heb ik dit model voorgesteld, dat na analyse zeer interessant is gebleken. De ESISTYLE sierkap is een zeer doeltreffende uitvoering en als u dit artikel tot het einde hebt gelezen, zult u het daar zeker mee eens zijn. Hij heeft het echt allemaal en zijn zuigprestaties maken dat iedereen het ermee eens is. Hoewel het vrij moeilijk te installeren is, is het zeker de moeite waard. In staat om zich te ontdoen van alle slechte geuren en dampen die uit uw keuken ontsnappen, is dit apparaat ongeëvenaard. Ik hoop dat ik in dit artikel al uw zorgen heb beantwoord. Desalniettemin sta ik open voor discussie via mijn e-mail adres: gisele@lemeilleuravis.com.