Bredeco BCCH-200A-90B – Test en opinies

Ondanks de heerlijke geuren die van het koken van uw favoriete gerechten kunnen afspatten, kan de lucht in de keuken zeer snel warm en onaangenaam worden. Dit fenomeen kan worden vermeden als u uw keuken met het juiste apparaat uitrust. De perfecte oplossing is te kiezen voor een afzuigkap. Dit is een systeem dat ongewenste lucht uit uw keuken aanzuigt en afvoert. Er zijn verschillende soorten en merken. Maar er zijn er die populair zijn bij de gebruikers. Als u overweegt er een in uw keuken te installeren, overweeg dan de Bredeco BCCH-200A-90B. Het is een apparaat met een uitzonderlijke zuigkracht en een heel bijzonder uiterlijk. Bovendien heeft het al zijn weg gevonden naar de keukens van veel gebruikers, en dat is geen toeval. Zodra het op de markt werd gebracht, duurde het niet lang voordat het populair werd. Kom er in de volgende regels achter.

Is de Bredeco BCCH-200A-90B aanbevolen?

Het antwoord kan alleen maar ja zijn. Het is een apparaat dat u in een uitzonderlijk frisse sfeer in uw keuken brengt. Het is een machine die een hoger prestatieniveau biedt. Deze prestaties kunnen ook worden aangepast aan uw behoeften met 3 zuigkrachtniveaus. Het is een apparaat waarmee u op grote schaal geld kunt besparen, dankzij de zeer lage prijs en het lage energieverbruik, waardoor uw elektriciteitsverbruik aanzienlijk zal dalen. Hij is niet alleen gemakkelijk te installeren, maar werkt ook geruisloos. Het is een toestel dat efficiëntie en schoonheid perfect combineert door een werkelijk prachtig ontwerp. De LED-verlichting versterkt deze pracht nog meer, en is praktisch voor een goede zichtbaarheid op uw werkblad. Hij wordt echter niet geleverd met een afstandsbediening, waardoor de bruikbaarheid ervan gemengd is. Maar dit is geenszins een factor die afbreuk doet aan zijn perceptie.

De voor- en nadelen van de Bredeco BCCH-200A-90B

Zie de laagste prijs

Toen ik vorig jaar mijn huis renoveerde, wilde ik een vleugje originaliteit en moderniteit in mijn keuken brengen. Mijn beroep als architect vereist dat ik een andere smaak heb dan anderen. Het was dus niet voor niets dat ik dacht aan de installatie van een afzuigkap. Omdat mijn keuken niet erg groot is, heb ik gekozen voor het Bredeco-systeem. Ik heb geen spijt van deze keuze. Hij werd met het grootste gemak in mijn keuken geïnstalleerd. Bovendien biedt hij me uitstekende zuigprestaties met zijn 3 vermogensniveaus. Ik ben nog steeds gefascineerd door zijn stille werking, die zeer weinig energie verbruikt. Nog beter, ik kan nog steeds niet geloven dat zo’n high-tech gadget zo veel goedkoper is. Aan de andere kant, een afstandsbediening zou leuk geweest zijn om te hebben. Maar het is nog steeds een apparaat dat ik aanbeveel.

Hoge prestaties

Het meest interessante kenmerk van dit toestel is natuurlijk het hoge prestatieniveau. Het handhaven van een optimaal niveau van zuivering en koeling is niet de forte van alle apparaten, maar het Bredeco-apparaat doet het op een zeer fraaie manier. Met deze apparatuur kunt u een luchtvolume zuiveren van meer dan 636 m³ per uur. Dit apparaat maakt gebruik van zijn fenomenale kracht om zo’n hoge zuigkracht te garanderen. Bovendien moet worden gespecificeerd dat het een apparaat is dat continu werkt gedurende een lange tijd efficiëntie. Ook hier hoef je je geen zorgen over te maken, want het verbruikt heel weinig energie. Nog beter, om onnodig energieverlies te beperken, beschikt dit toestel over een bijzonder praktische automatische uitschakelfunctie.

Meerdere efficiëntieniveaus

Afhankelijk van het gebruiksniveau van uw keuken, kunt u het vermogen van uw afzuigkap aanpassen aan uw behoeften. Bovendien zijn er zeker geuren die zo lekker zijn dat je ze zeker niet allemaal kwijt wilt, wat deze vermogensmodulatie praktischer maakt. Inderdaad, dit apparaat biedt 3 niveaus van zuigkrachtafhankelijk van het afgegeven vermogen. Een minimumtoerental dat werkt met 1250 omw/min, een tussentoerental met 1500 omw/min en een maximumaanzuigtoerental met 1850 omw/min. Zowel tijdens de voorbereiding als na de maaltijd houdt dit apparaat de lucht in uw keuken fris en de atmosfeer schoon.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Het hebben van een keuken die goed voelt om in te leven, vooral met frisse lucht, zou niet alleen voorbehouden moeten zijn aan de rijken. De ontwerper van de Bredeco BCCH-200A-90B heeft dit heel goed begrepen. Om zijn apparaat te maken toegankelijk voor alle budgettenMet behulp van een nieuw ontwerp, is het een perfecte prijs-kwaliteitverhouding voor zelfs de meest bescheiden budgetten. Als u een moderne keuken heeft, dan kunt u deze afzuigkap overwegen zonder bang te zijn dat u de bank breekt. Dit toestel is de perfecte uitzondering op de economische veronderstelling dat je om van kwaliteit te genieten een hoge prijs moet betalen. Met een dergelijke prijs staat het merk Bredeco nog dichter bij de gebruikers, want het is een bewijs dat zijn toestel niet is voorbehouden aan een bepaalde doelgroep.

Laag energieverbruik

We zouden allemaal graag leven zonder rekeningen te betalen, maar vandaag zo denken zou echt utopisch zijn. Aan de andere kant is het mogelijk om lage rekeningen te betalen, op voorwaarde dat u over de juiste apparatuur beschikt. In dit opzicht is het Bredeco-apparaat een zeer goede keuze. Het is een toestel dat een maximaal rendement biedt bij een minimaal energieverbruik. Merk op dat er een schaal is die apparatuur classificeert volgens het niveau van energieverbruik. Energieklasse AHet is een van de meest energie-efficiënte toestellen op de markt. Bovendien betekent het niet hoeven betalen van hoge rekeningen ook geld besparen. En dat is alleen maar om de gebruikers blij te maken, want wie wil er nu niet weten dat de apparatuur die hij gebruikt hem geld bespaart?

Kleine voetafdruk

De naam doet vermoeden dat het om een imposant toestel gaat, maar dat is niet het geval. Het is niet het meest minimalistische apparaat dat er is, maar de afmetingen zijn precies goed, zodat het bijna niet opvalt in uw keuken. Eenmaal geïnstalleerd kunt u bijna vergeten dat hij bestaat, omdat hij zo perfect in uw keuken past dat hij een kamer op zich wordt. Om je een idee te geven, dit apparaat is alleen 90 cm breed. Dit maakt hem perfect voor kleine en middelgrote keukens. Zijn positie boven het werkblad maakt hem nog ergonomischer, zodat hij, eenmaal bevestigd, heel weinig plaats inneemt in uw keuken, met maximale efficiëntie.

Quiet

Koken vereist maximale concentratie, zelfs voor persoonlijk genot. Het is daarom noodzakelijk dit in een rustige omgeving te doen. Veel keukenapparatuur maakt al veel lawaai, dus er hoeft geen extra geluidsbron te worden toegevoegd. Door uw keuken met deze afzuigkap uit te rusten, bent u zeker van een stil en goed geventileerd werkblad. Hij werkt zo stil dat u in uw keuken een rustig gesprek kunt voeren met een gast of familielid. Met een geluidsniveau van 70 decibelDit is verre van een apparaat dat je trommelvliezen zal doen barsten. Hij biedt al zijn efficiëntie in de grootste stilte, tot groot geluk van de gebruikers.

Gemakkelijk te installeren

Deze afzuigkap is geschikt voor alle moderne keukens. Voor een grotere doeltreffendheid moet het echter van bescheiden omvang zijn. De installatie is ook zeer eenvoudig. Het is echter belangrijk dat dit door een professionele keukenontwerper wordt gedaan. Merk op dat hij wordt geleverd met alle nodige toebehoren voor de installatie. In dit apparaat heeft u het centrale apparaat, 3 vetfilters, 1 afvoerkanaal, 1 afzuigslang, uw montagemateriaal en een gebruiksaanwijzing. De afzuigkap is een toestel dat boven het kookoppervlak wordt geïnstalleerd, waarbij de ideale afstand tussen 60 en 70 cm bedraagt. Zijn 150 mm zuigslang verwijdert effectief geurtjes en warmte en zorgt voor aangenaam frisse lucht in uw keuken. Dit zorgt voor een aangenamere sfeer.

Modern ontwerp

Wanneer u naar een toestel kijkt, is het in de eerste plaats het materiaalontwerp dat u aantrekt, en dit is een bepalende factor bij uw keuze. Het Bredeco apparaat is van een zeer modern ontwerp. De strakke lijnen zorgen ervoor dat hij elegant past in zelfs de meest verfijnde keukeninrichting. Het heeft een zilveren kleur die de afwerking in elk detail verbetert. De schoonheid wordt nog vergroot door de zwarte riem waarin de belangrijkste bedieningsfuncties zijn geïntegreerd. Het is niet alleen een functioneel toestel, maar het is gemakkelijk te begrijpen dat de ingenieurs van dit merk een toestel wilden maken dat niet alleen functioneel en praktisch is, maar ook van een ongeëvenaarde pracht. Dit zal zelfs de meest esthetisch veeleisende gebruikers aanspreken.

LED-verlichting

Er is echt geen perfecte tijd om te koken. Bovendien kan het comfort van uw keuken ervoor zorgen dat u op elk moment wilt koken, zelfs ’s nachts. Om niet de hele kamer te hoeven verlichten, kunt u kiezen voor een enkele lamp voor uw werkblad. Bij het ontwerp van dit toestel hebben de ingenieurs van Bredeco rekening gehouden met deze factor door een ultramoderne LED-lamp te integreren van 2×2 watt. Eenmaal ingeschakeld kunt u uw verlichting activeren voor optimaal zicht op uw werkblad zonder dat u de andere lampen in de keuken hoeft in te schakelen. Niets is aan het toeval overgelaten in dit apparaat, dat niet alleen efficiënt maar ook zeer praktisch is.

Zonder afstandsbediening

We hadden dit toestel zo graag niets willen verwijten, het grenst aan perfectie. Maar we kunnen het geen top cijfers geven. Het is zeker uitgerust met een tactiel bedieningspaneelDe afstandsbediening is een apparaat dat bij de meeste huishoudelijke apparaten hoort, omdat het de bediening gemakkelijker en interactiever maakt. De afstandsbediening is een apparaat dat bij de meeste huishoudelijke apparaten hoort, omdat het de bediening gemakkelijker en interactiever maakt. Dus je zult het zonder moeten doen met dit apparaat. De afstandsbediening is niet alleen nuttig, maar beperkt ook het contact en houdt zo uw apparatuur vrij van vuil en aanslag. Ook al is dit een tamelijk verwaarloosbare factor, de ontwerper van dit toestel zou er echt baat bij hebben als hij er bij zijn uitrusting aan dacht, om het voor de gebruikers gemakkelijker hanteerbaar te maken.

Zie de laagste prijs

Dank u voor het lezen van dit artikel

Ik heb dit toestel in actie gezien en ik moet zeggen dat het heel aantrekkelijk is. Dat is waar ik het idee kreeg om dit artikel te schrijven. En het is altijd een genoegen om voor u te schrijven. Ik wil echt geloven dat dit artikel u ertoe heeft aangezet deze apparatuur in uw keuken te gaan gebruiken. Zijn kracht is echt aantrekkelijk, vooral het feit dat hij aan uw wensen kan worden aangepast. Naast zijn uitzonderlijk lage prijs-kwaliteitverhouding zijn de stille werking en het lage energieverbruik de punten die hem zo populair maken. Bovendien neemt hij zeer weinig ruimte in beslag en is hij zeer gemakkelijk te installeren. Bovendien heeft het een chique uitstraling. Een afstandsbediening zou de kers op de taart zijn geweest, maar het is jammer er geen te hebben. Als u vragen of opmerkingen heeft over deze apparatuur, kunt u mij mailen op gisele@lemeilleuravis.com.