Dutch Oven Ground Beef Curry

Heeft u een kieskeurige eter in uw familie? Mijn kieskeurige eter is een 23-jarige man – geen verrassing. Deze gemakkelijke gemalen rundvlees curry is mijn kieskeurige eter’s go-to maaltijd, omdat we weten dat die kieskeurige eters geen vierkant rundvlees eten…

Laat je familie genieten van de heerlijke smaken van gemalen rundvlees en de volle smaak van een milde curry gemaakt in de Nederlandse oven met de rijke kruidige geur die hen zal doen denken dat het hun favoriete gerecht is. Het beste deel is dat je een paar groenten onder hun neus naar binnen smokkelt!

Nederlandse oven rundvlees curry

Dit recept is geweldig omdat je alle groenten kunt toevoegen die je wilt en je kunt ze eigenlijk verstoppen.

Rasp wortels als ze ze niet gesneden willen eten.

Mix courgette, pompoen of zoete aardappel en vervang er wat van de vloeistof in het recept mee. Het verbergt niet alleen de groente, maar verdikt en vult het gerecht zodat het hartiger wordt.

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links op deze website, krijg ik mogelijk een klein deel van de verkoop van Amazon en andere soortgelijke affiliate programma’s.