Dutch Oven Chicken Provençal (Pressure & Slow Cooker)

Deze prachtige eenpansgerecht Provençaalse kip werd gemaakt in mijn Le Creuset 5 1/2 quart handtekening ronde Nederlandse oven.

Ik bereid de snelkookpan versie van het recept in mijn Express Crock Multi-Cooker en de slow cooker versie in mijn Crock-Pot slow cooker.

Bekijk hieronder de receptaanpassingen zodat ook u dit iconische Franse gerecht Kip Provençal kunt bereiden in uw gekozen eenpansfornuis.

  1. De Nederlandse Oven
  2. Pressure Cooker
  3. Slow Cooker

Afgezien van de verschillende kooktijden die nodig zijn tussen de apparaten. U weet misschien niet dat wanneer u dezelfde recepten in verschillende soorten kookpotten bereidt, de vloeistofvereisten verschillen en moeten worden aangepast aan de pot.

Kip Provençaals - Dutch Oven Pressure Cooker Slow Cooker

Lees verder voor de aanpassingen die nodig zijn om dit recept in een snelkookpan en slowcooker te bereiden.

Ik hak mijn groenten vrij grof in alle recepten omdat ik graag heb dat ze hun vorm behouden. Als je ze te klein snijdt kunnen ze onderdeel worden van de saus.

Ik verwijder het vel van de stukken kip voor het bakken omdat ik niet houd van de smaak van het vel en de manier waarop het tijdens het koken in een kleverige brij kan veranderen.

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links op deze website, krijg ik mogelijk een klein deel van de verkoop van Amazon en andere soortgelijke affiliate programma’s.