Cuisinart Cast Iron Dutch Ovens vs Le Creuset Dutch Ovens

Ik kon nergens op het internet een beknopte vergelijking vinden van deze twee geweldige merken Dutch Ovens. Dus heb ik er een voor u ingevuld. Cuisinart gietijzeren Dutch oven vs Le Creuset Dutch ovens. Ik gebruik beide merken Nederlandse ovens samen met vele andere merken.

Het belangrijkste verschil tussen Cuisinart en Le Creuset is de prijs. Het verschil tussen een Cuisinart 7-kwart en zijn Le Creuset tegenhanger een 7-25-kwart is ongeveer 270,00 dollar. Ten tweede is er de kwaliteit van het materiaal. Le Creuset gebruikt hoogwaardige materialen die eigenlijk lichter zijn dan die in de Cuisinart oven.

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links op deze website, krijg ik mogelijk een klein deel van de verkoop van Amazon en andere soortgelijke affiliate programma’s.