Crock-Pot V2 Wemo Smart Wifi Slow Cooker

Voor zover slow cookers gaan is deze gezinsgrote Crock-Pot die met nieuwe toepassingstechnologie kan worden bediend iets om te aanschouwen.

Crock-Pot heeft wifi-technologie gecombineerd met je slimme apparaat en een applicatie genaamd WeMo. U kunt de stroom naar uw slimme slowcooker op elk moment van de dag in- of uitschakelen als u niet thuis bent. Dus als je een internetverbinding hebt ben je klaar om dit fornuis te gaan gebruiken zodra je klaar bent.

Ik wil je de functies van de slow cooker laten zien, wat ik leuk vind aan deze cooker, de technologie, de voordelen en de laatste gedachten. Gebruik uw slimme apparaat samen met de toepassingstechnologie om het koken van uw diner te regelen terwijl u niet thuis bent! Zelfs in staat zijn om de slowcooker helemaal uit te schakelen als je niet thuis kunt komen!

Functies klinken me geweldig in de oren. Laten we beginnen!

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als je een aankoop doet via links op deze website, krijg ik mogelijk een klein deel van de verkoop van Amazon en andere soortgelijke affiliate programma’s.

Crock-Pot 6-Quart WeMo-Enabled Smart Slow Cooker, Roestvrij staal