Crock-Pot 7-Quart Oval Manual Slow Cooker

De Crock-Pot 7-Quart Oval Manual Slow Cooker is een uitstekende optie om maaltijden smaakvoller te maken. Als u van langzaam koken houdt, zal dit fornuis in een mum van tijd heerlijk eten voor u maken. Houd de stand laag en het eten is klaar terwijl u druk aan het werk bent.

U kunt ook de warme stand gebruiken tijdens een gezellig samenzijn met vrienden en het gerecht is klaar om gegeten te worden tot het feest voorbij is.

De kenmerken van deze 7-kwart slowcooker omvatten de bekende merknaam Crock-Pot. Het is een fornuis van gezinsformaat dat maaltijden bereidt op hoog, laag en een warmhoudstand, met een grote uitneembare kom van steengoed voor grote stukken vlees. Het is vaatwasmachinebestendig en heeft een gemakkelijk te reinigen roestvrijstalen behuizing.

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links op deze website, krijg ik mogelijk een klein deel van de verkoop van Amazon en andere soortgelijke affiliate programma’s.

CHECK OUT de Crock-Pot 7-Quart Oval Manual Slow Cooker