Crockpot en Slow Cooker Maattabel

Op zoek naar een nieuwe Crockpot of slowcooker? Het kopen van de juiste maat Crockpot of slowcooker kan ontmoedigend lijken. In deze handleiding bespreken we de verschillende maten crockpots en hun bijbehorende toepassingen.

Ik zal ook enkele tips geven over hoe u de perfecte maat crockpot voor uw behoeften kunt kiezen. Dus of je nu net begint met crockpot koken en een kleinere crockpot nodig hebt of je wilt upgraden naar een grotere pot, lees verder voor alle informatie die je nodig hebt!

Slowcookers variëren van 1-quart tot 2-quart geschikt voor één persoon of dips, sauzen en specerijen. 3-kwart voedt 1 tot 2 personen. 4-quart tot 5-quart voedt 2 tot 3 personen. 6-kwart voedt een gezin en is de meest populaire slowcooker. Slowcookers van 8 tot 10 liter zijn het beste voor grote stukken vlees of het voeden van een menigte.

slowcooker maatgids functie afbeelding

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links van deze website, kan ik een klein deel van de verkoop krijgen van Amazon en andere vergelijkbare partnerprogramma’s.