Zesty Kurkuma Linzenrijst (Eenpotig)

Zesty Tumeric linzenrijst is een snel en gemakkelijk veganistisch gerecht gemaakt van vullende linzen en rijst. Het gerecht is op smaak gebracht met kurkuma, kardemom, komijn en is verrijkt met limoen om het een frisse pittige citrusafwerking te geven.

Een van de beste eigenschappen van dit recept is dat het in één pot wordt bereid door de klassieke gietijzeren Dutch oven.

Bij het bereiden van eenpansgerechten is het geheim om alle ingrediënten in blokjes te snijden, te hakken en te meten voordat je zelfs je olie aan de kookpot toevoegt.

Dutch Oven Zesty Linzenrijst (Vegan)

Deze maaltijdbereidingstijd is slechts 10 minuten en de kooktijd is 30 minuten. Dus in minder dan 1 uur kun je gaan zitten voor een gezonde maaltijd.

Heerlijk als het warm wordt geserveerd, als begeleiding bij een favoriet gerecht, of zelfs koud. Hierdoor is dit een uiterst veelzijdig gerecht.

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links van deze website, kan ik een klein deel van de verkoop krijgen van Amazon en andere vergelijkbare partnerprogramma’s.