WMF KEUKENminis yoghurtmaker

Productbeschrijving: WMF KÜCHENminis yoghurtmaker

WMF KEUKENminis yoghurtmakerWaarin WMF KEUKENminis yoghurtmaker is een zeer elegant vormgegeven yoghurtmaker gemaakt van hoogwaardig, mat Cromargan materiaal, die kan worden gebruikt voor de snelle en gezonde productie van natuurlijke yoghurt zonder het gebruik van kleurstoffen, additieven of conserveermiddelen.

Koop deze yoghurtmaker goedkoop met gratis levering

Voor het bereiden van yoghurt heb je een soort melk nodig zoals volle melk, magere melk, sojamelk, lactosevrije melk of plantaardige melk zoals amandelmelk, sojamelk etc. De melk wordt gemengd met een yoghurtstartcultuur en gegoten in de 3 meegeleverde yoghurtbekers, gemaakt van Tritan, BPA-vrij, smaak- en geurloos, onbreekbaar, waterdicht, lekvrij en goed afsluitbaar. De bekers hebben een inhoud van 150 milliliter.

Praktisch is dat de bekers een beschrijfbaar en afwasbaar dekseloppervlak hebben om het type en de houdbaarheid aan te geven. De elektronisch gestuurde temperatuurregeling varieert de optimale temperatuur van de yoghurtculturen. Het apparaat beschikt ook over een LC-display voor het overige display, een geïntegreerde kabeloprol- en oververhittingsbeveiliging.

Na de voorbereiding klinkt er een signaal en schakelt het apparaat automatisch uit. De mokken kunnen maximaal 7 dagen in de koelkast worden bewaard en zijn daarna vaatwasmachinebestendig voor een grondige reiniging.

Productinformatie

 • Producttype: Yoghurtmaker
 • Fabrikant: WMF
 • Serie: WMF keukenmini’s
 • Vermogen: 15 watt
 • Functies: elektronische besturing
 • Eigenschappen: met deksel, aan/uit schakelaar, yoghurtpot met deksel, LCD display
 • Materiaal kast: kunststof
 • Bedrijfsmodus: elektrisch
 • Stroomvoorziening: 220 – 240 V
 • Beoogd gebruik: yoghurtproductie
 • Yoghurtbeker: 3
 • Veiligheidsinrichting: oververhittingsbeveiliging
 • zilver

klanten-reviews

Per: Van de vorige 25 beoordelingen voor de yoghurtmachine waren in totaal 13 beoordelingen zeer goed en 6 beoordelingen goed. Er zijn ook nog 4 andere kopers die de yoghurtmaker goed beoordelen. Enerzijds merkten de kopers positief op dat het toestel er erg chique uitziet en een goed formaat heeft.

Enerzijds waarderen de gebruikers de elektronisch gestuurde temperatuurregeling. Andere positieve eigenschappen zijn het LC-display voor de resterende weergave, de automatische uitschakelfunctie met pieptoon en de 3 kopjes van BPA-vrij Tritan-materiaal. De 3 kopjes hebben onbreekbare, waterdichte, geur- en smaakloze eigenschappen.

Het is praktisch dat elke beker op maat kan worden gemaakt, wat betekent dat deze op het oppervlak van het deksel kan worden geschreven en de tekst eenvoudig weer kan worden afgewassen.

nadelen: Van de huidige 25 kopersbeoordelingen voor de yoghurtmaker, zijn er in totaal 2 beoordelingen slecht tot slecht. Een van de nadelen van deze kopers is dat het resultaat ondanks enkele uren voorbereiding altijd vloeibaar is en er bijna geen kracht is.

Een ander groot nadeel is dat de bekers van eenvoudig plastic zijn gemaakt en al na een kort gebruik veel krasjes hebben die er lelijk uitzien. Gebruikssporen zijn direct zichtbaar, zeker als je er met de lepel uitstapt. Schoonmaken kan ook makkelijker.

Lees meer klantrecensies

Conclusie

Samenvattend kan de yoghurtmaker ondanks enkele kleine gebreken worden aanbevolen met een huidige algemene productbeoordeling van 4,2 uit 5,0 sterren.

De yoghurtmaker WMF KITCHENminis is geschikt voor het maken van natuurlijke yoghurt thuis en wordt vooral gekenmerkt door zijn elektronisch gestuurde temperatuurregeling.

Controleer de prijs op Amazon

WMF KEUKENminis yoghurtmaker is laatst gewijzigd: 17 augustus 2020 door sms’jes