Severin JG 3525 yoghurtmaker

Productomschrijving: Severin JG 3525 yoghurtmaker

Severin JG 3525 yoghurtmakerWaarin Severin JG 3525 yoghurtmaker is een elektrische yoghurtmaker in een hoogwaardige metalen uitvoering die de hoogste verwerkingskwaliteit belooft en zeer zuinig in gebruik is.

Koop deze yoghurtmaker goedkoop met gratis levering

Met het apparaat maak je in een handomdraai zelf naturel of fruityoghurt. Volle melk, magere melk, sojamelk, lactosevrije melk of plantaardige melk zoals amandelmelk, sojamelk, enz. kunnen worden gebruikt om zelfgemaakte yoghurt te bereiden. De melk wordt gemengd met een actieve bacteriecultuur en afgevuld in de 7 meegeleverde kleine glaasjes. Een levende yoghurtcultuur, zoals ferment, is ook geschikt als startercultuur.

De 7 portieglaasjes bieden een inhoud van 150 milliliter en zijn goed af te sluiten met de bijpassende deksels. Na het vullen en sluiten worden de potten in de yoghurtmaker geplaatst en na het inschakelen van het apparaat gelijkmatig verwarmd. Met de draaiknop en de timerfunctie kan het apparaat worden ingesteld op een bereidingstijd van maximaal 15 uur. Na afloop van de bereidingstijd schakelt de yoghurtmaker zichzelf uit. De 7 portieglazen zijn na productie in de koelkast te bewaren en maximaal 7 dagen houdbaar.

Op de yoghurtmaker bevindt zich een QR-code waarmee u op elk moment online heerlijke recepten voor elke smaak kunt oproepen.

Productinformatie

 • Producttype: Yoghurtmaker
 • Fabrikant: Severin
 • Serie: Severin JG
 • Serienummer: 3525
 • Vermogen: 13 watt
 • Inhoud: 1,05 liter
 • Materiaal: kunststof, metaal
 • Functies: Timer
 • Kleur: zilver, wit
 • Bedrijfsmodus: elektrisch
 • Stroomvoorziening: 220 – 240 V
 • Veiligheidsinrichting: automatische uitschakeling, indicatielampje

klanten-reviews

Per: Van de vorige 31 beoordelingen voor de yoghurtmachine waren in totaal 21 beoordelingen zeer goed en 3 beoordelingen goed. Er zijn ook 3 andere kopers die een bevredigende beoordeling gaven voor de yoghurtmaker. Volgens de mening van kopers is het maken van yoghurt met het apparaat heel eenvoudig. Hiervoor meng je eenvoudig melk met een speciaal fermentpoeder of actieve bacterieculturen.

Dit mengsel wordt in de glazen gedaan en in de yoghurtmachine geplaatst. Dan hoef je alleen nog maar de timer in te stellen en de bereiding van de yoghurt is voltooid. De geïntegreerde timerfunctie kan met de draaiknop tot 15 uur worden ingesteld.

Een ander voordeel is dat het apparaat zichzelf uitschakelt na de ingestelde bereidingstijd. Ook wijzen de meeste kopers erop dat gezonde recepten online te vinden zijn.

nadelen: Van de huidige 31 kopersbeoordelingen voor de yoghurtmaker, zijn er in totaal 4 beoordelingen slecht tot slecht. Een van de nadelen van deze inkopers is dat de temperaturen voor het bereiden van yoghurt veel te hoog zijn. Voor yoghurtculturen wordt maximaal 45 graden Celsius aanbevolen, maar dit apparaat wordt veel heter. De yoghurtmaker verwarmt uiteraard zonder ingebouwde thermostaat.

Lees meer klantrecensies

Conclusie

Samenvattend kan de yoghurtmaker ondanks enkele kleine gebreken worden aanbevolen met een huidige algemene productbeoordeling van 4,2 uit 5,0 sterren.

De Severin JG 3525 yoghurtmaker is een yoghurtmaker met 7 portieglaasjes, die is uitgerust met een draaiknop met timerfunctie en vooral wordt gekenmerkt door zijn goede afwerking.

Controleer de prijs op Amazon

Severin JG 3525 yoghurtmaker is laatst gewijzigd: 17 augustus 2020 door sms’jes