Le Creuset Nederlandse Oven Maten: Le Creuset Kookgerei Maten

“Welke maat heeft mijn Le Creuset kookgerei?” is een veel voorkomende vraag. Le Creuset producten zijn verkrijgbaar in zoveel verschillende vormen en maten, waaronder hun kenmerkende geëmailleerde gietijzeren Dutch oven, samen met verwisselbare deksels. In combinatie met bijna 100 jaar ontwerp en productie, en de veranderingen die daarmee gepaard gaan, is de verwarring groot.

Hoe worden de maten van Le Creuset berekend? Elke pot is aan de onderkant voorzien van een nummer dat overeenkomt met de diameter in centimeters, oftewel de maat! Elke pot heeft ook een letter naast het nummer dat overeenkomt met een bijpassend deksel.

Le Creuset heeft alle populaire maten, waaronder 10 Signature ronde Nederlandse ovens, variërend van 1 liter geschikt voor een enkele portie tot 13,25 liter voor 10 personen. 9 Le Creuset Signature Oval Dutch oven maten variëren van 1 liter tot de grote Dutch oven die 15,5 liter is en 12-14 personen kan voeden.

De Le Creuset 3,5 kwart Dutch oven is geschikt voor 1-2 personen alleen of met z’n tweeën. Een 5,5 qt is geschikt voor 3-4 personen of een klein gezin. Een Nederlandse oven van 6 kwart is geschikt voor 4 personen met restjes. Een oven van 7,25 qt zou het werk beter doen, want er is iets meer ruimte om mee te werken en zou geschikt zijn voor een gezin van 4 tot 6.

In dit artikel vind je een makkelijk te lezen Le Creuset matengids dat omvat gietijzeren Nederlandse ovens, ook bekend als Franse ovens, potten, pannen, braadpannen en brasiers. De gids zal u helpen de juiste maat en beste waarde Nederlandse oven te vinden voor en mogelijk gratis verzending uw behoeften.