Le Creuset Maten per Letter “Kookgerei Maten Gids”.

Le Creuset maten per letter. Wat betekent dit? Deze vraag wordt mij voortdurend gesteld. Omdat er geen beknopte tabel bestond die gemakkelijk toegankelijk en leesbaar was, heb ik een tabel samengesteld met de maten per letter en het bijbehorende Le Creuset-nummer.

Wat is de letter op Le Creuset? De letter op het kookgerei is er om het juiste deksel bij de juiste kookpot, pan, braiser, koekenpan of Dutch oven te krijgen. Le Creuset maattabellen per letter en nummer staan hieronder.

Lees verder en ik zal de letters en nummers uitleggen die op de binnenkant van het deksel en op de bodem van Le Creuset Dutch ovens, potten, pannen, braisers, en braadpannen, en hun respectievelijke deksels vertegenwoordigen.

De aandacht voor detail van het merk Le Creuset is ongeëvenaard. Dit prachtige bedrijf heeft daadwerkelijk de maat van het kookgerei op de bodem van zijn verschillende pannen, potten, Dutch ovens, braisers, skillets, en de deksels van deze kooktoestellen aangebracht.

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links op deze website, krijg ik mogelijk een klein deel van de verkoop van Amazon en andere soortgelijke affiliate programma’s.

Als u per ongeluk op deze pagina bent beland, kunt u een Le Creuset Dutch oven zien, net als degene die ik bezit, in FLAME, door te klikken op hier.