Kan ik mijn rijstkoker als slowcooker gebruiken?

Ik hou van keukenhacks omdat ik een hekel heb aan rommel. Ik wil omringd zijn door dingen die meer kunnen bereiken dan waarvoor ze bedoeld waren. Voer een apparaat in dat ik om die reden zou kopen – de rijstkoker.

Kun je een rijstkoker gebruiken als slowcooker? Rijstkokers kunnen worden gebruikt als slowcookers. Maar het proces is niet ingesteld en vergeten. Het kost een beetje extra moeite, inclusief wat elementaire wiskunde, naast het bereiden van een gerecht in een slowcooker.

Kan ik mijn Aroma Rijstkoker gebruiken als slowcooker

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links van deze website, kan ik een klein deel van de verkoop krijgen van Amazon en andere vergelijkbare partnerprogramma’s.