Is een 6 Quart Instant Pot Groot genoeg: Welke maat is voor jou

Mij wordt voortdurend de vraag gesteld of een 6-kwart instant pot groot genoeg is of dat ik een 8-kwart instant pot moet kopen.

De 6 Quart Instant pot is groot genoeg om een gezin van 4 comfortabel te voeden meestal met restjes. Het formaat van de Instant Pot zelf is niet te groot, zodat de gemiddelde persoon in staat zou moeten zijn om het in een keuken te verplaatsen en het veilig te gebruiken en het na gebruik schoon te maken en op te bergen.

De 6-quart Duo Plus Instant Pot is ook de meest verkochte instant pot. Lees verder om erachter te komen welke maat instant pot geschikt is voor u…

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links op deze website, krijg ik mogelijk een klein deel van de verkoop van Amazon en andere soortgelijke partnerprogramma’s.

CHECK OUT de Instant Pot Duo 6-Quart