Hoe herken je een valse Le Creuset?

Le Creuset Nederlandse ovens kosten tussen de 250 en 350 dollar. Met dat in gedachten wilt u niet die prijs betalen en er later achter komen dat u een valse Le Creuset Dutch oven heeft gekocht. U kunt een eenvoudige controle uitvoeren om een valse Le Creuset te herkennen.

Hoe kun je een valse Le Creuset herkennen? Controleer de rand van de Le Creuset pan waar je het deksel plaatst. Valse ovens, potten en pannen hebben onderliggend gietijzer dat doorschijnt. Le Creuset stempelt zijn merknaam, alsmede maataanduidende letters en cijfers op de bodem van pannen en deksels. In sommige gevallen verhoogt het de verzonken letters in het keramiek.

Hoe te zien of een Le Creuset nep is dutch oven marseille blue

Als je meer wilt weten over namaak Le Creuset Nederlandse ovens en kookgerei en hoe je ze kunt vermijden, blijf dan lezen voor meer informatie. Ik zal alles behandelen wat je moet weten.

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als je een aankoop doet via links op deze website, krijg ik mogelijk een klein deel van de verkoop van Amazon en andere soortgelijke affiliate programma’s.