Hoe gebruik je een Dutch Oven in een conventionele oven?

Degenen onder ons die onze gietijzeren Dutch Ovens graag en regelmatig gebruiken, hebben geen problemen met het aanpassen van onze kookstijl om de Dutch oven ook in een conventionele oven te gebruiken.

Hoe een Dutch Oven te gebruiken in een conventionele oven! Om een Dutch oven in een conventionele oven te gebruiken moet u in de oven op lage temperaturen koken. De binnenkant van de Dutch oven moet de hitte op 450 graden Fahrenheit houden. Om dit te bereiken kunt u een oventhermometer gebruiken om de temperatuur te controleren.

U zou deze manier van koken kunnen gebruiken voor het gemak of als het recept vereist dat de maaltijd wordt bereid en vervolgens in de conventionele oven wordt afgewerkt.

Het bakken van brood, broodjes of scones in uw Nederlandse oven is een stuk gemakkelijker in een conventionele oven, omdat deze van alle kanten wordt verwarmd en niet alleen vanaf de bodem. Probeer het eens, u zult er geen spijt van krijgen!

Lees verder om uit te vinden hoe u met uw Nederlandse oven in een conventionele oven kunt koken.

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als je een aankoop doet via links op deze website, krijg ik mogelijk een klein deel van de verkoop van Amazon en andere soortgelijke affiliate programma’s.