Hamilton Beach 7 Quart Slow Cooker

Als u een groot gezin hebt en lange werkdagen maakt, zult u verliefd worden op deze slowcooker met grote capaciteit. Hij is groot genoeg om familiemaaltijden te bereiden zoals stoofschotels, chili’s, bonen en gebraad.

Laten we niet vergeten de catering voor die potluck bijeenkomsten. Ik zal de kenmerken, voordelen, voor- en nadelen, en wat ik vind van de Hamilton Beach 7-quart slow cooker met u delen. Te beginnen met de kenmerken…

Deze slowcooker van Hamilton Beach is een apparaat met een capaciteit van 7 kwart dat gemakkelijk de favoriete recepten van je familie zal bereiden. Hij heeft een flexibele programmering en een warmhoudfunctie, waarnaar hij terugkeert als het gerecht klaar is. Schoonmaken met vaatwasserbestendige langzamere stukken.

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links op deze website, krijg ik mogelijk een klein deel van de verkoop van Amazon en andere soortgelijke affiliate programma’s.

CHECK OUT de Hamilton Beach 7-Quart Programmeerbare Slow Cooker