GVDV vouwmes – Test en review

Gewoonlijk verwijzen messen meestal naar alles wat met keuken te maken heeft, maaltijden, voedsel in het kort. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Er zijn zeer praktische modellen die geschikt zijn voor alle situaties; natuurliefhebbers, kampeerders en bergwandelaars weten waar we het over hebben. Ja, we hebben het over opvouwbare zakmessen. Dit zijn de miniatuur, superscherpe modellen die ideaal zijn voor uitstapjes in de wildernis. In uw zoektocht naar het perfecte gereedschap zult u ongetwijfeld een grote verscheidenheid tegenkomen, van de kleinste tot de grootste en van de eenvoudigste tot de meest chique. Ik kan je net zo goed waarschuwen: het is misschien iets moeilijker dan je denkt. Om u zo goed mogelijk te helpen, laten wij u kennismaken met het perfecte prototype, precies datgene dat bij u past en aan uw verwachtingen zal voldoen: het GVDV vouwmes.

Is het GVDV vouwmes een aanrader?

Het antwoord op deze vraag ligt meer dan voor de hand, dit zakmes kan alleen maar worden aanbevolen. Het is een van de basisgereedschappen die iedereen in zijn gereedschapskist moet hebben. Het zal u helpen bij verschillende taken. Namelijk het snijden en knippen van bepaalde instrumenten. De kampeerder kan er zijn tent opzetten en de tuinman zijn bloemen snoeien. Zoals u ziet, is hij zeer veelzijdig en dankzij zijn hardheid zal hij het niet begeven. Dit mes is gemaakt van roestvrij staal, een zeer sterk materiaal dat de tand des tijds zal doorstaan en geen enkel risico op corrosie inhoudt. Dit betekent dat dit instrument betrouwbaar is en u niet in de steek zal laten. Voor meer buigzaamheid is het handvat gemaakt van hout, een gladde houtsoort die zeer aangenaam aanvoelt. U zult zien, het zal u niet teleurstellen.

Voordelen en nadelen van het GVDV vouwmes

Zie de laagste prijs

Ik ben een winkelier in een handelsbedrijf in de plaats. Elke dag ontvang ik een groot aantal pakjes die ik moet controleren, tellen en sorteren in een bepaalde volgorde. Het probleem is dat ik het altijd moeilijk heb gevonden om de leveringsdozen uit te pakken, die, moet ik zeggen, strak verpakt zijn. Soms moet ik een collega vragen om me te helpen en dat wordt al veel. Gelukkig had ik het briljante idee om dit vouwmes te kopen, dat mijn werk nu veel gemakkelijker maakt. Het is superscherp en snijdt alles: tape, papier, touw en karton in een handomdraai. Bovendien kan ik hem dankzij de slijpsteen vijlen wanneer ik maar wil. Ik ben nooit zonder, het is net zo handig op het werk als thuis. Ik had me niets beters kunnen wensen.

Solid

Het is geen verrassing, messen zijn gemaakt om te snijden en om dat te doen, moeten ze een minimum aan stijfheid hebben. Dit wordt bereikt door de keuze van de materialen waarmee het is vervaardigd, maar ook door de dikte van het blad in kwestie. Is de GVDV sterk in dit opzicht? Ja, zonder twijfel. Zoals we hierboven al zeiden, niets kan het weerstaan. Het kan tegen alles wat geen metaal is. Je kunt zien dat de fabrikant al zijn ingenieurs op de zaak heeft gezet. Zijn roestvrijstalen lemmet is niet alleen zeer sterk, maar blijft ook bekend om zijn kogelvrije kracht. Dit mes is de veilige bondgenoot voor al uw handwerk.

In tegenstelling tot de messen die u wellicht op de markt hebt gezien, bestaat er bij dit mes geen risico op breuk of vervorming, op welke manier dan ook. Het lemmet is sterk en dankzij de 2,3 cm dikte is dit mes klaar voor elke test. In de wildernis kunt u het gebruiken om hout te hakken, te jagen of beeldhouwwerken te maken. U zult zien, het is een topper!

Veelzijdig

Ja, het mes is niet alleen handig op culinair gebied. Zijn primaire functie is zeker bij iedereen bekend, maar u moet weten dat dit vouwmes op verschillende werkterreinen wordt gebruikt. Iedereen gebruikt het, van professionals tot particulieren, niemand kan het weerstaan. Hoewel het ideaal is voor avonturen in de wildernis of voor diverse uitstapjes, wordt dit overlevingsmes beschouwd als een allrounder. Daarom wordt het geclassificeerd als een onmisbare gereedschapskist. Of u nu touwen, bloemen, elektriciteitskabels doorsnijdt of hout hakt, deze zal u goed van pas komen. Bovendien zal het werk, dankzij de gematigde omvang, zeker sneller gaan. Als u tot degenen behoort die denken dat de plaats van het mes alleen in de keuken is, denk dan nog eens na. Hier is een multifunctioneel zakmes dat je van gedachten zou moeten doen veranderen. Dit is een van die gereedschappen die je overal mee naartoe neemt.

Geen risico op corrosie

Gemetalliseerde voorwerpen worden zeker gewaardeerd om hun stevigheid en superstevigheid, maar één probleem blijft bestaan: corrosie. Met corrosie bedoelen we hier roest. Dit is te verwachten, lemmeten zijn gemaakt van staal, dus het is gebruikelijk dat er na verloop van tijd sporen van roest verschijnen die het lemmet wegvreten tot het volledig is aangetast. Als dit uw grootste zorg is, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze overlevingssnijder zal je niet teleurstellen. De fabrikant heeft het speciaal ontworpen om zo lang mogelijk gebruikt te worden. Daarom heeft het gekozen voor anti-corrosief staal voor het ontwerp van het lemmet. Dit betekent dat hoe lang of hoe weinig u het ook gebruikt, het nooit zal roesten. Bovendien zal het dankzij de bij de aankoop aangeboden doos altijd zeer goed bewaard blijven.

Goede grip

Dit vouwmes zou bijna iedereen wel passen. Zijn fysische kenmerken zijn zeer verleidelijk en wijzen op zijn potentieel. Het is een veelzijdig en superpraktisch werkinstrument. Veelzijdig omdat het betrekking heeft op verschillende activiteiten en praktisch omdat het gemakkelijk te hanteren is. Inderdaad, dit survival mes is zeer licht, 210 gram en zijn grootte is geschikt voor alle soorten werk. We hebben het over 11,5 cm wanneer opgevouwen en 20 cm wanneer uitgevouwen. Zoals u ziet, is met alles perfect rekening gehouden bij het ontwerp. Zoals gezegd is het lemmet gemaakt van staal, maar voor het comfort is het handvat gemaakt van hout, maar niet zomaar hout. Hout dat voor de gelegenheid is behandeld, glad gemaakt en gevernist. Dit betekent dat de greep van dit mes perfect is. U zult geen moeite hebben om hem vast te houden en dankzij het antislipoppervlak glijdt hij niet uit uw hand.

Een slijpsteen-bijgeleverd

Hier is een zeer interessante optie die u niet bij elke gelegenheid aangeboden zult krijgen. De messen zijn geen instrumenten die in stukken worden geleverd, zodat zij niet vooraf hoeven te worden geassembleerd. Dit betekent dat er geen toebehoren hoeven te worden gebruikt, dit type gereedschap is zelfvoorzienend.   U zult verbaasd zijn dat er een gereedschapsset bij zit. Gereedschap dat de efficiëntie garandeert en het gemakkelijk maakt om het op te bergen. We hebben het over de geschenkverpakking en de slijpsteen. De naam spreekt voor zich, het is een soort speciale vijl ontworpen om dit mes te slijpen en de snede van het lemmet te behouden. Je zou kunnen zeggen dat de fabrikant je alles op een presenteerblaadje heeft aangeboden. Bezorgd om uw tevredenheid, hebben zij kosten noch moeite gespaard om uw ervaring met dit hulpmiddel te verbeteren. Daarom moet u weten dat het compleet wordt geleverd en dit plaatst het duidelijk bovenaan de lijst onder zijn soortgenoten.

Joliment-concu

Dit overlevingsmes vertegenwoordigt het harde werk van verschillende grote ingenieurs. De fabrikant heeft deze top-vaklui aan het werk gezet, om het geheel wat meer zorg en een vleugje originaliteit te geven. Als je het gezien hebt, zul je bevestigen wat we zeiden. Het is een echt meesterwerk. Het minste wat we kunnen zeggen is dat het zeer goed ontworpen is. De prachtig ontworpen gravures op het lemmet onderscheiden het duidelijk van andere modellen en voegen een vleugje raffinement toe. Dit mengsel van hout en metalen geeft een zeer interessant totaaleffect. Alleen al door ernaar te kijken, zult u begrijpen dat dit een instrument van hoge kwaliteit is. Dit mes is een van die juweeltjes die van generatie op generatie worden doorgegeven, een puur wonder.

veiligheidssysteem

Naast het esthetische aspect mag ook het veiligheidscriterium niet over het hoofd worden gezien.
Dit mes heeft de bijzonderheid scherper te zijn dan een tweesnijdend zwaard. Daarom beschikt hij over een veiligheidssysteem om zijn consumenten maximale veiligheid te garanderen. Met veiligheidssysteem bedoelen we niet een of ander protocol. Nee. Het is een vergrendelmanoeuvre die niet alleen het blad vergrendelt om ongelukken te voorkomen, maar ook voorkomt dat het tijdens het gebruik terugklapt. Wat de veiligheid betreft, is het een groot goed, hoe onhandig je ook bent, de kans op incidenten wordt echt kleiner. Zoals we al zeiden, alles is van te voren uitgedacht. Deskundigen raden echter aan het met de nodige voorzichtigheid te gebruiken, je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn.

Gevaarlijk voorwerp

Dit is geen verrassing, maar een geheugensteuntje: messen behoren tot de gevaarlijkste werktuigen die er zijn. Dit is zeker de reden waarom ze altijd hoog worden geplaatst, om het risico van een incident zoveel mogelijk te beperken. Hoewel dit model is uitgerust met een veiligheidssysteem, is het helaas geen uitzondering op de regel. Het is net zo gevaarlijk, zo niet gevaarlijker, dan een conventionele snijder. Het heeft een superscherp lemmet en dankzij de bijgeleverde slijpsteen zal dat altijd zo blijven, wat een reëel gevaar is voor degene die het gebruikt. Zoals u ziet, moet dit gereedschap met zorg worden gebruikt. Daartoe heeft de fabrikant de gebruikers een aantal praktische adviezen gegeven. Vermijd met name om het binnen het bereik van kinderen te plaatsen.

Een beetje duur

Nadat u alle voordelen van dit vouwmes hebt leren kennen, zult u het ongetwijfeld zo snel mogelijk in huis willen halen. In feite zult u, om dit artikel te krijgen, een aanzienlijk bedrag moeten uitgeven, iets wat u misschien niet had verwacht. Zeker, we zijn het er over eens dat het een duurzaam en praktisch mes is, maar om het voor zoveel te verkopen is wel het laatste wat je zou verwachten. Al met al zal iedereen kunnen beslissen op basis van zijn of haar bezit, wetende dat er op het gebied van kwaliteit werkelijk niets te klagen valt over dit artikel.

Zie de laagste prijs

Bedankt voor het lezen van dit artikel

Ik ben echt blij dat je dit artikel hebt gelezen, want ik zou graag denken dat je op dit punt overtuigd bent van het werkelijke belang van dit hulpmiddel. Het GVDV vouwmes is een must-have en kan je uit elke situatie redden. De afmetingen zijn perfect, niet te groot en niet te klein, wat betekent dat u hem gemakkelijk kunt opbergen. En dankzij het opbergdoosje is hij makkelijk te bewaren en past hij in uw tas. De reden waarom het ook een “survival mes” wordt genoemd, is dat het op alle gebieden wordt gebruikt. Technici, klusjesmannen en particulieren gebruiken het naar eigen goeddunken. U moet echter weten dat het zeer scherp is en daarom vrij gevaarlijk. Ondanks het veiligheidssysteem is voorzichtigheid geboden. Ik hoop dat deze geschriften u tevreden hebben gesteld. Voor meer details, voel je vrij om contact met mij op te nemen per e-mail via deze adresse:info@keukenbazen.nl.