Dubbele Dutch Oven vs De Dutch Oven

Je kunt je afvragen wat is een dubbele Nederlandse oven? Voordat we beginnen met de vergelijkende studie van de dubbele Nederlandse oven vs de Nederlandse ovenmoet je weten wat een dubbele Nederlandse oven is.

Het is een gietijzeren stuk kookgerei, waarbij de basis vergelijkbaar is met de traditionele Nederlandse oven. En het deksel is over het algemeen platter dan het origineel met een handvat aan elke kant, omdat het is ontworpen om te kunnen koken als een koekenpan.

Het verschil tussen een dubbele Dutch oven en een Dutch oven is dat de ene is ontworpen met een dieper dan normaal deksel, waardoor u het deksel kunt omdraaien en het als een braadpan kan dienen. De handvatten zitten op dezelfde plaats en de oven past eroverheen. U kunt dus de warmte van de oven gebruiken om voedsel te bereiden op het deksel.

U kunt het deksel ook afzonderlijk gebruiken als een koekenpan boven de warmtebron die u voor de Dutch oven zelf gebruikt.

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links op deze website, krijg ik mogelijk een klein deel van de verkoop van Amazon en andere soortgelijke affiliate programma’s.

Lees verder, terwijl we dit artikel doornemen is er één belangrijk ding dat je in gedachten moet houden. Dat is, waar wilt u de oven voor gebruiken? Laten we met dat in gedachten aan de casus beginnen.

Als u op deze pagina bent aangekomen en u weet al dat u naar Amazon wilt gaan om te kijken welke Nederlandse ovens verkrijgbaar zijn, klik dan op klik dan hier.