AmazonBasics Pre-Seasoned Cast Iron Camp Dutch Oven

De AmazonBasics Pre-Seasoned Cast Iron Camp Dutch Oven 6-Quart is sinds maart 2018 te koop. In deze korte tijd stromen de positieve reviews al binnen.

Gietijzer is een materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt om mee te koken. De met olie ingesmeerde oppervlak geen schadelijke gifstoffen afgeeft tijdens het kookproces. De kruiden zorgen ook voor een anti-aanbak kookoppervlak.

Gietijzeren kampovens hebben pootjes en worden meestal gebruikt in de vrije natuur op hete kolen of een open vuur. U kunt ze ook thuis gebruiken op dezelfde warmtebronnen als die in uw keuken. Dus als je er een hebt of besloten hebt een oven aan te schaffen, moet je niet alleen opslaan het weg te gebruiken de hele tijd.

In dit diepgaande artikel deel ik de geweldige eigenschappen van deze kampoven, en geef ik je een volledige review van de oven. Bekijk de voor- en nadelen als die er zijn. Als laatste de roundup van deze nieuwe gietijzeren dutch camp oven.

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als u een aankoop doet via links op deze website, krijg ik mogelijk een klein deel van de verkoop van Amazon en andere soortgelijke affiliate programma’s.