Vogue Tri Wall – test en beoordeling

De braadpan is complexer en technischer dan hij lijkt, maar het is een keukengerei dat deel uitmaakt van ons dagelijks leven en verkrijgbaar is in verschillende maten en modellen. Ze zijn ook verkrijgbaar tegen alle prijzen en elke gebruiker kan het model kiezen dat bij zijn of haar budget past. Er zijn echter andere, veel belangrijkere criteria waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van uw kachel. Omdat het moeilijk is een model te kiezen, stellen wij de Vogue Tri Wall inductiepan voor als u een pan nodig hebt. Dit is een nogal bijzondere pan die u veel voldoening zal geven in alle aspecten van uw dagelijks leven.

Is de Vogue Tri Wall aanbevolen?

Ja, deze uitrusting is zeer aan te bevelen. Met deze pan is het mogelijk alle soorten maaltijden te bereiden en op elke kookvorm. Het is een eenvoudig veelzijdige pan met een robuust en kwaliteitsvol ontwerp voor een ongelooflijke duurzaamheid. Zelfs na herhaaldelijk koken blijft deze pan intact en ziet hij er altijd goed uit. Het is gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig voor degenen die ze hebben. Dankzij de hittebestendige handgreep is de pan zeer gemakkelijk te hanteren zonder keukenhanddoek en zonder het risico uw handen te branden. Het drielagige ontwerp helpt de warmte vast te houden voor een snelle, vlekkeloze bereiding.

Voor- en nadelen van de Vogue Tri Wall

Zie de laagste prijs

Deze Vogue Tri Wall pan kreeg ik enkele maanden geleden als huwelijksgeschenk en ik had nog niet de gelegenheid gevonden om hem te gebruiken, want ik had mijn oude pan nog. Ik heb een restaurant en besloot deze pan te gaan gebruiken om in mijn restaurant te bakken. Toen ik hem eenmaal getest had, wilde ik mijn oude koekenpan niet meer gebruiken, die al overal krassen had en waarvan het eten aanbrandde. Dit model heeft me echt doen beseffen dat er een verschil is tussen producten van hoge kwaliteit en klassieke modellen. Koken met de Vogue Tri Wall pan gaat vlot en de maaltijden zijn zo lekker. Plus, ik kan het op elke kookplaat zetten zonder al te veel moeite.

Kwaliteitsontwerp

De bouwkwaliteit van deze Vogue Tri Wall inductiepan is ongeëvenaard en is precies waar gebruikers naar op zoek zijn. Een duurzame pan betekent dat u hem zonder vrees voor elke maaltijd kunt gebruiken. Bovendien zal deze pan, zelfs wanneer hij een schok te verwerken krijgt, geen zorgen hebben over zijn ontwerp. Dit model is gemaakt van roestvrij staal gecombineerd met aluminium tussen de muren geplaatst. Iedereen weet al dat apparatuur van roestvrij staal volkomen solide en robuust is om alle beproevingen te doorstaan. Dankzij deze constructie van staal en aluminium zal de Vogue Tri Wall pan altijd in perfecte staat blijven, zelfs na veelvuldig gebruik. Het is een model dat niet roest en dat bestand is tegen de hitte, hoe intens het vuur ook is.

Gemakkelijk te onderhouden

De stevigheid en robuustheid van deze Vogue Tri Wall inductiepan maken hem na elk gebruik gemakkelijk te onderhouden. Wie niet graag afwast, heeft geluk, want deze pan is vaatwasmachinebestendig. Dankzij de stevige coating kan hij gemakkelijk in de vaatwasser en komt er schoon en krasvrij uit. U hoeft dus geen fysieke kracht uit te oefenen om deze pan na gebruik te verzorgen. Er kunnen echter momenten zijn waarop u thuis geen afwasmachine heeft. In dit geval kunt u een afwasmachine gebruiken, een simpele spons, water en zeep zijn genoeg om deze pan altijd zonder moeite schoon te maken. Let er wel op dat u niet met harde sponzen schrobt om krassen op het kookoppervlak te voorkomen.

Veelzijdig gebruik

De vlakke bodem van deze Vogue Tri Wall inductiepan is een model dat perfect geschikt is voor alle soorten koken. Er bestaat geen twijfel over dat deze pan een uiterst veelzijdig stuk gereedschap is. Niet alleen kan hij alle soorten voedsel aan, maar hij gebruikt ook alle vormen van koken. Voor meer details, met deze pan heb je de mogelijkheid tot frituren, droogkoken, stomen en zelfs om pannenkoeken te maken. Ten tweede, welke kookplaat u ook in huis heeft, hij zal altijd klaar staan om aan uw verwachtingen te voldoen. Of het nu een gas-, elektrische, combi- of zelfs inductiekookplaat is, u kunt deze pan zonder problemen gebruiken.

Hittebestendig handvat

Bij het zien van deze handgreep, die van hetzelfde materiaal lijkt te zijn gemaakt als de pan, kunnen gebruikers een beetje in verwarring raken over het vermogen ervan om warmte te isoleren. Het is zeer belangrijk een pan te hebben met een hittebestendige handgreep om brandwonden bij het gebruik te voorkomen. Om eventuele twijfels weg te nemen: de Vogue Tri Wall pan heeft een handgreep die de warmte perfect isoleert. De fabrikant heeft voor dit model een hittebestendige en geklonken handgreep gekozen om het optillen of verplaatsen van de pan veel gemakkelijker te maken. Behalve hittebestendig, is dit handvat ook solide en robuust voor gemakkelijk vervoer van de pan met het voedsel erin. Dankzij dit handvat hoeft u niet langer een keukenhanddoek te nemen om de pan altijd te dragen.

Driedubbellaags ontwerp

Als u voortdurend bakt of kookt in een pan, moet u zeker dit Vogue Tri Wall inductiemodel aanschaffen. Het gebruik ervan garandeert u telkens weer het beste kookresultaat, ongeacht de maaltijd. Deze pan heeft een innovatief drie-laags ontwerp en is met Thermocore technologie. Dit type ontwerp met drie lagen elimineert hete plekken en zorgt ervoor dat de warmte vrij gelijkmatig over de pan wordt verdeeld. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat al uw voedsel perfect en consistent gaar wordt. Bovendien behoudt uw voedsel, na het koken met deze gelijkmatig verdeelde pan, nog al zijn vitaminen. Dit drielagige ontwerp is ook handig om maaltijden zo snel mogelijk gaar te krijgen.

Gemakkelijke opslag

Deze Vogue Tri Wall inductiepan kan worden opgeborgen in een afdruiprek of in de vaatwasser. Door zijn kleine formaat kan de gebruiker gemakkelijk kiezen waar hij hem opbergt. Het is een vrij compact stuk dat niet veel plaats inneemt op het werkblad of in een opbergmand. Hij kan zelfs gewoon aan de muur worden opgehangen dankzij een daartoe voorziene opening in de steel van de pan. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opbergen van de pan als u onderweg bent. Wat het gewicht betreft, is dit een vrij lichte pan, gemakkelijk te hanteren en met een aangename grip. Deze koekenpan heeft alles wat u zich maar kunt wensen, en zelfs bij een verhuizing is hij gemakkelijk en eenvoudig mee te nemen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.

Binnenkant met antiaanbaklaag

U hebt waarschijnlijk al te maken gehad met een pan die het voedsel laat aanbranden en waardoor een deel van het voedsel na het koken aan het oppervlak blijft kleven. Het is een vervelende situatie omdat je het gevoel hebt dat je een kooksessie hebt gemist, maar dat komt door de slechte kwaliteit van de pan. Met dit Vogue Tri Wall inductiemodel zult u dit probleem niet hebben. Het is een pan met een antiaanbaklaag, wat betekent dat hij kan koken tot medium zonder aan te branden. Met deze pan blijft het voedsel niet aan het oppervlak kleven en kunt u de pan gemakkelijk afwassen zonder krachtig te schrobben. Deze pan alleen al combineert alle belangrijkste elementen en zoekcriteria voor dergelijke apparatuur. Zodra u deze pan heeft gekocht wordt het uw beste kookgereedschap dankzij al zijn optredens.

Dure

Keukenapparatuur kopen is nooit een gemakkelijke taak geweest, vooral wanneer u een liefhebber bent van kwaliteit en high-end producten. In het algemeen is keukengerei duur en als u beperkte middelen hebt, moet u altijd de tijd nemen om naar de prijs te kijken voordat u een beslissing neemt. Dit voorkomt dat u wordt geconfronteerd met een product dat u zich niet kunt veroorloven. Deze Vogue Tri Wall inductiepan, bijvoorbeeld, is duur en helemaal niet voor iedereen betaalbaar. Voor de prijs waarvoor het verkocht wordt, kan je verschillende kleine keukengereedschappen kopen. Maar voor deze prijs kunt u alleen deze pan krijgen. Het is nog steeds waar voor je geld omdat het heel efficiënt en beschikt over moderne technologieën die alle consumenten aanspreken.

Lage capaciteit

De koekenpan is een onmisbaar instrument in een keuken omdat hij een multifunctionele functie heeft waarmee allerlei soorten maaltijden kunnen worden bereid. Het mag echter niet in het wilde weg worden gekocht, want het is belangrijk om zeker te zijn van de capaciteit voor het gezin. Helaas zal deze praktische en betrouwbare Vogue Tri Wall inductiepan niet alle gebruikers tevreden stellen. Dit model heeft geen grote capaciteit en dit beperkt het aantal maaltijden dat u dagelijks kunt bereiden. Als u een groot gezin hebt van meer dan 6 personen, is deze pan dus niet de beste keuze voor u. Met zijn afmetingen van 280 mm in diameter en een inhoud van 3,33 literDeze pan kan alleen kleine maaltijden maken voor 2 tot 3 personen.

Verkocht zonder deksel

Voor het koken van bepaalde levensmiddelen moet een deksel worden gebruikt om de warmte binnen te houden en een perfecte en homogene garing te verkrijgen. U zult merken dat er pannen op de markt zijn die zijn uitgerust met een deksel dat rechtstreeks bij de pan wordt geleverd. Dit soort model is veel praktischer omdat het de gebruiker in staat stelt het met of zonder deksel te gebruiken, afhankelijk van zijn maaltijden. Maar wanneer een pan als de Vogue Tri Wall aan de gebruiker wordt geleverd zonder deksel, is het een beetje lastig voor sommige voedingsmiddelen. De koekenpan is echter van het soort dat kan worden gebruikt met een bijpassend deksel. Het deksel wordt echter apart verkocht en de gebruiker moet ervoor betalen. Als de fabrikant de pan echter met een deksel had geleverd, zou het voor de consument veel gemakkelijker zijn geweest.

Zie de laagste prijs

Dank u voor het lezen van dit artikel

De keuze van de juiste pan is van essentieel belang, aangezien dit het meest gebruikte keukengerei is voor vele maaltijden. Bij het aanbieden van de Vogue Tri Wall inductiepan heb ik de moeite genomen hem gedurende lange tijd te gebruiken. Hij presteert echt goed en biedt onvergelijkbare kookresultaten. Dankzij de drielaagse coating houdt de pan de warmte perfect vast en verdeelt deze binnenin, zodat u bij elk gebruik snel kookresultaten krijgt. Deze pan is geschikt voor iedereen en is vrij duurzaam dankzij het roestvrijstalen en aluminium ontwerp. Wij hopen dat wij aan uw verwachtingen hebben voldaan bij de beschrijving van de sterke punten van deze pan, die wij ten zeerste aanbevelen. Als u echter vragen hebt, sta ik altijd tot uw beschikking op gisele@lemeilleuravis.com.