Shepler pan- Test en beoordeling

Er is keukenapparatuur waar je vandaag de dag moeilijk zonder zou kunnen. En dit geldt zowel voor professionele koks als voor particulieren. Dit geldt met name voor de koekenpan. Wanneer dit bekende keukengerei goed wordt gekozen, kan het zeer nuttig zijn voor het bereiden van bepaalde specifieke gerechten. Bovendien heeft het een interessante praktische kant. Ook al is het vinden van een pan op de markt niet het moeilijkste, de moeilijkheid komt voort uit de wens om het beste aan te bieden. Het idee om alle apparatuur op de markt te testen is een optie die moet worden uitgesloten, want dit geïnformeerde oog van de gebruikers wijst ons op de SHEPLER fornuizen. Als u zich erin verdiept, zult u zien dat deze apparatuur zijn reputatie verdient. In de volgende regels van dit artikel zal het u meer in detail worden gepresenteerd.

Is de Shepler pan aanbevolen?

Ja, het is perfect aanbevolen. Met een breed assortiment van 3 stuks, 20, 24 en 28 cm breed, is hij perfect geschikt voor de hoeveelheden voedsel die u wenst te bereiden. Bovendien is het een vrij gemakkelijk schoon te maken set keukengerei. Na elk gebruik kunt u ze gemakkelijk in de vaatwasser stoppen om ze in goede staat te houden. Bovendien zijn ze voorzien van een ergonomisch en isolerend handvat dat niet alleen een uitstekende grip biedt, maar vooral alle risico’s op brandwonden vermijdt. Dankzij een antiaanbaklaag kunt u in deze pannen gezond koken zonder vet toe te voegen. Met een uitstekende warmteverspreiding die homogener is. Bovendien is het handvat afneembaar, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden opgeborgen. Ze zijn ook duurzaam en heel stijlvol. Aan de andere kant heeft deze set een nogal exorbitante prijs/kwaliteit verhouding.

Voor- en nadelen van de Shepler pan

Zie de laagste prijs

Wanneer je huisvrouw bent, wordt koken vaak een echte passie, bij mij tenminste. Na de geboorte van mijn laatste dochter, wilde ik nieuw keukengerei aanschaffen om moderner te zijn. Wat de pannen betreft, had ik gelijk om de SHEPLER pannenset te kiezen. Ondanks hun vrij hoge prijs, hebben ze echt iets te bieden. In feite, ik beveel ze ten zeerste aan. Het is een set van 3 pannen van 20, 24 en 28 cm breed. Ze stellen u in staat om kwantitatief en vooral kwalitatief te koken, omdat hun coating de toevoeging van vet vermijdt. Bovendien is hun ergonomische en isolerende handvat perfect om ze gemakkelijk te hanteren en vooral om brandwonden te voorkomen. Ze zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken door ze gewoon in de vaatwasser te doen. Anderzijds is het ontbreken van een deksel voor hen een echt nadeel.

Verschillende maten beschikbaar

De verscheidenheid aan onderdelen in deze pannenset is indrukwekkend, want u zult keuze te over hebben als het erom gaat welk apparaat te kiezen voor een bepaald gebruik. Dit is allesbehalve een nadeel, maar een echt voordeel, want in deze set kan elke pan u perfect van dienst zijn voor een bepaalde bereiding. Voor alle duidelijkheid, het bestaat uit 3 hoogwaardige pannen, zodat u naar behoefte een optimale hoeveelheid kunt bereiden.

In feite bestaat de Shepler pannenset uit 3 pannen van 28, 24, 20 cm. het is dus perfect voor alle categorieën van gebruikers, u kunt het gemakkelijk aannemen als u met uw gezin bent om in vrij grote hoeveelheden te koken, of zelfs als u alleen bent voor een beperktere hoeveelheid.

Gemakkelijk te onderhouden

Met deze gebruiksvoorwerpen is de hoofdpijn van het onderhoud voorbij. Ze er op hun best laten uitzien is kinderspel. Het volledige ontwerp en vooral de keuze van de materialen maken het onderhoud van deze pannen immers veel eenvoudiger dan bij de meeste andere panmodellen. Waarom aandacht voor dit punt? Simpelweg omdat een goed onderhouden pan niet alleen langer meegaat dan een slecht onderhouden pan, maar het koken ook gezonder maakt. Hier heb je wat pan modellen perfect ontworpen om in de vaatwasser te worden gewassen.

Als u niet in een vaatwasser wilt wassen, kunt u ook kiezen voor een handmatig wassen. Alles wat je nodig hebt is een goed afwasmiddel. Bovendien maakt het anti-aanbak oppervlak het proces nog gemakkelijker door het vermijden van braadvet.

Handig en veilig

In tegenstelling tot sommige andere keukenhulpen die geen grote handigheid vereisen, is de koekenpan een stuk gereedschap dat bijna volledig met de hand te gebruiken is. De keuze voor de meest ergonomische modellen is dan ook de garantie voor een comfortabel en vooral veilig gebruik. Dit is een gelegenheid om een andere kwaliteit van deze kachels te belichten. Dit is ergonomie. Deze door Shepler aangeboden set bestaat uit kachels die zowel licht als gemakkelijk te hanteren zijn. Hun geïsoleerde handgreep Het geïsoleerde handvat zorgt voor een uitzonderlijke grip. Dit betekent dat uw pols gespaard blijft van alle belasting.

Bovendien vermijdt dit handvat elk risico op verbranding, want het isoleert perfect de hitte die u helemaal niet zult voelen. Met deze pannen zult u uw smakelijke gerechten kunnen bereiden in een meer ontspannen en veilige sfeer.

Gezond koken

Wat de functionaliteit betreft, biedt de ontwerper van deze pannen u een gebruiksvoorwerp waarmee u een nieuwe manier van koken kunt ontdekken. Met hen bent u verzekerd van perfect gekookte maaltijden die rijk zijn aan voedingsstoffen en perfect bewaard blijven. Vergeet niet dat ze een anti-aanbak binnenkant hebben wat het grote voordeel biedt dat je kunt koken zonder vet toe te voegen. Dit heeft een grote invloed op uw gezondheid, die niet verslechtert door slechte voeding. Maar ook, dankzij hen, kunt u genieten van snel en gelijkmatig koken.

Deze pannen bevatten geen PFOA die zeer schadelijk zijn voor het lichaam. Goed eten heeft dus niet alleen te maken met het voedsel dat je eet, maar ook met het keukengerei dat je gebruikt om te koken.

Nogal praktisch ontwerp

Er moet ook rekening worden gehouden met het praktische aspect van deze kachels. Om de eenvoudige reden dat ze daardoor gebruiksvriendelijker en vooral veel aantrekkelijker worden. Bovendien hoeft u geen speciale inspanningen te leveren om ze te gebruiken, want ze zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Bovendien is deze uitrusting gemakkelijk op te bergen. Vergeet niet dat ze zijn uitgerust met een handvat afneembare handgreep met eenvoudig afklikmechanisme. In een fractie van een seconde, heb je een perfect ontmantelde pan.

Het voordeel van deze kwaliteit is dat u ruimte bespaart bij het opbergen. Dit is een belangrijk voordeel op reis, want zo kunt u uw braadpannen zonder problemen en in alle discretie overal mee naartoe nemen.

Hoogwaardige materialen

De ingenieurs van Shepler hebben duidelijk een meesterlijke job gedaan in het ontwerpen van deze kachels. Dit komt tot uiting in de keuze van hoogwaardige materialen. U kijkt inderdaad naar apparatuur gemaakt van aluminium met anti-aanbaklaag. Dit is een uitstekende keuze die zorgt voor een lange levensduur van deze pannen, die uiteraard ontworpen zijn om zo lang mee te gaan als u dat wilt. Deze pannen hebben ook een dikke bodem, die niet alleen robuust is, maar ook voor een betere warmteverdeling zorgt. Dit zorgt voor een gelijkmatiger garing van voedsel, het is duidelijk een set van high-end apparatuur.

Geschikt voor alle vuren

Thuis, op de camping of zelfs buiten, er is duidelijk geen plaats waar u deze fornuizen niet kunt gebruiken. Ze zijn duidelijk enig in hun soort, want ze zijn een echte allrounder. Ja, ze kunnen op alle vuren gebruikt worden. Dat is een interessant detail, want terwijl sommige fornuizen in dit opzicht vrij beperkt zijn, is de uitrusting van Shepler duidelijk grenzeloos. Dat gezegd hebbende, je kunt ze gemakkelijk gebruiken op een inductiekookplaat of zelfs op een gasoven.

Daar blijft het niet bij, want ze komen ook nog langs op de houtskool barbecueof zelfs op de heldere vlammen van het houtvuur. Er is dus geen reden om het niet te eten.

Zorgvuldig ontwerp

Als deze kachelset al zo aantrekkelijk is vanwege zijn functionele kwaliteiten en praktische bruikbaarheid, dan moet gezegd worden dat hij ook qua materiaalontwerp heel wat te bieden heeft. Het bestaat namelijk uit kachels die niet alleen praktisch en comfortabel zijn in het gebruik, maar ook een sober en modern design hebben. Over modern gesproken, dit is een uitstekende keuze om meer leven in uw keuken te brengen. Ze zijn mooi afgewerkt met een aantrekkelijk steeneffect. Koken ermee is niet zozeer een vermoeiende taak, maar wordt een aangenaam moment van ontspanning en plezier.

Ook op esthetisch vlak hebben deze pannen zeer goede argumenten, waardoor ze een uitstekend compromis vormen tussen praktisch nut en schoonheid. Het handvat voegt nog een vleugje originaliteit toe.

Geen geïntegreerd deksel

Qua functionaliteit zijn deze kachels al de beste, maar dat wil nog niet zeggen dat ze perfect zijn, want er is één essentiële tekortkoming. De ontwerper van deze pannen heeft er kennelijk niet aan gedacht ze uit te rusten met deksels, wat bij de concurrentie wel het geval is. Bepaalde kookprocessen vereisen immers speciale omstandigheden, en het deksel moet daarbij een belangrijke rol spelen. In minder danhet aanpassen van eenJe zult het duidelijk zonder moeten doen.

Anderzijds is het deksel vaak een extra veiligheidsvoorziening, die in deze set helaas ontbreekt. Het zou voor dit merk een echte aanwinst zijn om na te denken over het toevoegen van deksels om deze pannen meer geschikt te maken voor alle soorten koken.

Nogal duur.

Het streven naar winst is vandaag duidelijk het doel van vele merken. Wat heel normaal is, als er kwaliteit tegenover staat. Dat gezegd hebbende, deze partij van 3 kachels van hoge kwaliteitHelaas heeft deze set niet de prijs van niets. Inderdaad, gezien het aantal en vooral de uitzonderlijke kwaliteit van deze gebruiksvoorwerpen, zult u echt diep in de buidel moeten tasten. Ja, dat is heel normaal, want het is bekend dat kwaliteit duur is. En hier, hebben we te maken met goede kwaliteit.

Het betreurenswaardige van een dergelijke exorbitante prijs is dat deze set daardoor buiten het bereik komt van bepaalde sociale klassen die zich dit niet kunnen veroorloven, omdat het een zeer grote investering is voor bescheiden inkomens.

Zie de laagste prijs

Dank u voor het lezen van dit artikel

Als u ervoor gekozen hebt dit artikel te lezen, dan is dat zeker omdat u op zoek bent naar een nieuwe kachel. En je hebt gelijk, want met deze set krijg je niet één, maar drie hoogwaardige fornuizen. De set van 3 SHEPLER fornuizen die ik hier aan u heb voorgesteld, is inderdaad een set die zeer populair is bij professionals en particulieren, en dat is precies wat hem tot een van de beste op de markt maakt. Dat is u zeker opgevallen bij het lezen van dit artikel. U hebt vele redenen om dit product te kiezen. Deze pannen zijn ergonomisch en veilig dankzij een afneembare handgreep van hoge kwaliteit, waardoor u kwaliteitsvol kunt koken. Bovendien zijn ze duurzaam, ondanks een nogal afschrikwekkende prijs. Mijn adres gisele@lemeilleuravis.com staat nog steeds open voor al uw vragen en zorgen over deze pannen.