SEB Clipso Vitaly P4261416 – Test en review

Soms besteed je thuis te veel tijd aan koken en bakken; maar je krijgt niet altijd wat je wilt. En zoals men altijd zegt dat goede soepen in oude potten worden gemaakt, moeten we altijd denken aan het gebruik van efficiënt en praktisch keukengerei. U hoeft geen fortuin uit te geven of te ver te gaan om iets te vinden waarmee u heerlijke gerechten kunt bereiden die de grote restaurants waardig zijn.

Is de SEB Clipso Vitaly P4261416 aan te bevelen?

JA. Zoals met de meeste SEB-producten zult u ook met de Clipso Vitaly P4261416 altijd tevreden zijn. Het is in zijn geheel een zeer gemakkelijk te gebruiken kooktoestel, dat in alle gevallen praktisch is. Er is geen risico op problemen of mogelijke complicaties bij het gebruik ervan; het koken zal altijd van topkwaliteit zijn en gemak zal altijd in elke hoek aanwezig zijn bij het gebruik ervan. Ook voor een klein gezin is het ideaal om elk moment in de keuken te perfectioneren.

Meningen “voor” en “tegen” de SEB Clipso Vitaly P4261416

  • Een merk bekend door iedereen
  • Gebruik eenvoudig
  • Een braadpan praktisch en veilig
  • Programma’s Kookprogramma’s interessant
  • Prijs een beetje hoog
  • A oud ontwerp
  • Niet garantie aangekondigd

Zie de laagste prijs

Als marketingmanager in een groot winkelcentrum is het voor mij belangrijk om de best mogelijke producten in ons pand te krijgen om de klanten tevreden te stellen. Daartoe moet ik de verkochte artikelen variëren en aanpassen aan de behoeften van het publiek. En om onze keukenplanken nog aantrekkelijker te maken, heb ik mijn best gedaan om een product te vinden dat economisch, praktisch en van hoge kwaliteit was. Na verschillende soorten snelkookpannen te hebben getest, ga ik nu voor deze Clipso Vitaly P4261416 van SEB. Het is een weinig bekend model in vergelijking met de andere, maar het is een product dat met groot gemak wordt gemaakt. U zult er altijd een grote eenvoud mee hebben terwijl u altijd lekker eet.

Een merk dat bij iedereen bekend is

SEB of beter gezegd Groupe SEB is een Franse onderneming die bekend staat om haar hoogwaardige producten voor kleine huishoudelijke apparaten. Het werd in 1857 opgericht door Antoine en Henri Lescure. SEB is aanwezig in meer dan 150 landen met niet minder dan 30.000 werknemers wereldwijd. Het succes van deze onderneming blijkt uit de omzet van 5 miljard euro in 2016 bij een nettowinst van 250 miljoen euro. Dit alles is niets zonder het bestaan van hun website die technische ondersteuning biedt voor alle klanten. Iedereen kan dan de verantwoordelijken van de Groupe SEB bereiken, aangezien er een contactpersoon wordt vermeld. Bovendien heeft het merk een groot aantal fans op sociale netwerken, met name op Facebook met 120.000 “likes”. Daarnaast zijn er 1.800 Twitter-volgers en meer dan 300 Instagram-volgers van SEB op het internet. Video’s over de producten van het bedrijf zijn ook te zien op YouTube, waar het kanaal meer dan 2.000 abonnees heeft.

Gemakkelijk te gebruiken

Om het de gebruikers gemakkelijk te maken, hebben de fabrikanten van deze SEB braadpan aan alles gedacht. Inderdaad, wanneer u het gebruikt, is het openen zeer eenvoudig omdat u er maar één hand voor nodig hebt, vooral met de drukknop. Bovendien hoeft u niet op zoek te gaan naar het ideale licht om deze Clipso Vitaly P4261416 te gebruiken. Het is geschikt voor alle soorten vuur, inclusief inductie. Dit betekent dat het aan alle situaties kan worden aangepast zonder het leven moeilijk te maken. Bovendien, de handvatten zijn ook inklapbaar. Dit maakt het gemakkelijker op te bergen en beperkt ook de ruimte die het inneemt. Het kan dan op elke gewenste plaats worden opgeborgen zonder omslachtig te zijn.

Een praktisch en veilig fornuis

Bij het gebruik van snelkookpannen zijn er soms problemen met overdruk of het vrijkomen van hete stoom. Gelukkig is dit fornuis uitgerust met een veiligheidssysteem dat dit voorkomt. Er zijn vijf veiligheidsvoorzieningen, één voor sluiten, één voor openen en drie voor overdruk. De Clipso Vitaly P4261416 kan dus met een gerust hart worden gebruikt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over ongelukken of andere zaken die problemen zouden kunnen veroorzaken. Het zal ook in staat zijn om geschikt zijn voor een klein gezin van 4 à 5 personen met een inhoud van 8 liter. Dit is voldoende en zal het in alle omstandigheden goed doen.

Interessante kookprogramma’s

Net als alle andere fornuizen van dit moment en voornamelijk van SEB, heeft ook de Clipso Vitaly P4261416 twee kookprogramma’s. Het varieert de manier waarop we koken en de tijd dat we iets willen koken. De resultaten zijn altijd bevredigend omdat het vlees na gemiddeld 30 tot 40 minuten mals wordt. De groenten zijn goed gekookt zonder te zacht te zijn. Hoe dan ook, je zult maaltijden naar onze wensen en tevredenheid ligt altijd in het verschiet.

Prijs een beetje hoog

De SEB Clipso Vitaly P4261416 is een van de minder bekende snelkookpannen van het merk. Hoewel we altijd tevreden zijn over zijn prestaties, is het te duur in vergelijking met andere modellen van hetzelfde type van het merk. Er is een duidelijk verschil in prijs, variërend van 20 tot 50 euro. Zijn prijs wordt ook hoog geacht omdat zijn capaciteiten niet zo ver afliggen van die van de bekendere en meer besproken toestellen. Maar hoe dan ook, we mogen blij zijn dat we dit fornuis hebben, want de kwaliteit-prijsverhouding is altijd goed.

Een oud ontwerp

Een van de omstreden punten van deze Clipso Vitaly P4261416 is de stijl, die een beetje oud is. Het ontwerp lijkt op een ouderwetse snelkookpan, wat getuigt van een gebrek aan aantrekkelijkheid en aantrekkingskracht. Andere soortgelijke fornuizen vallen op door hun meer innovatieve en aantrekkelijke stijlen.

Geen garantie gegeven

In vergelijking met de mooie kwaliteiten van dit product, vind ik het echt jammer dat er geen garantie wordt geadverteerd. Ik kon geen garantie-informatie vinden, noch van de verkoper, noch van de fabrikant. Dit is een belangrijk concept om de sceptici te overtuigen van dit goede fornuis van SEB.

Zie de laagste prijs

Dank u voor het lezen van dit artikel

In de zoektocht naar een product dat de klanten zal verleiden en tegelijkertijd aan hun behoeften zal voldoen, heeft de verkoopafdeling die onder mijn verantwoordelijkheid van een groot winkelcentrum valt, de prestaties van de Clipso Vitaly P4261416 geëvalueerd of het al dan niet in onze rekken zal kunnen worden opgenomen. En in de loop van deze ervaring hebben wij kunnen afleiden dat de kwaliteiten ervan een plaats verdienen in ons gebouw. Kortom, als specialist in de evaluatie van producten op de markt, nodig ik u allen uit mij te schrijven op eric@lemeilleuravis.com indien u advies of opinies wenst betreffende dit product of zelfs andere.

Laat ondertussen uw commentaar of opmerkingen over het artikel achter om meer over deze snelkookpan te weten te komen. Tot ziens! Dank je.