Samsung NK36M5070BM – Test en Review

De afzuigkap is meer dan een esthetisch of decoratief stuk gereedschap, het is een van de essentiële elementen in uw huis. Strategisch geïnstalleerd in uw keuken, boven uw gasfornuis, ontdoet dit apparaat u van de dampen en geuren die ontsnappen tijdens uw maaltijd. Als u een culinaire liefhebber bent, dan weet u hoe onaangenaam en uiteindelijk verstikkend deze factoren kunnen zijn. Je weet ook dat het openen van deuren en ramen het alleen maar erger maakt. De installatie van deze apparatuur thuis is dan ook de meest geschikte oplossing. In de loop der jaren zijn er steeds geavanceerdere en performantere modellen op de markt gekomen, waaronder een van het vermaarde merk SAMSUNG: de Samsung NK36M5070BM decoratieve afzuigkap. Dit model, dat als een verbeterde versie van de klassieke afzuigkappen wordt beschouwd, zal u zowel door zijn schoonheid als door zijn doeltreffendheid verleiden. Meer informatie in de volgende.

Is de Samsung NK36M5070BM aanbevolen?

Natuurlijk is dat zo. Zoals we hierboven al zeiden, is het een onmisbaar product voor thuis, dus waarom zou het niet aanbevolen kunnen worden? Deze decoratieve kap schittert niet alleen door zijn futuristische uiterlijk, maar ook door zijn actie op de grond. Rook, slechte geuren, niets is onmogelijk. Dankzij het zeer geavanceerde filtersysteem is de afzuigcapaciteit zeer bevredigend. Deze heeft alles om te behagen en het decoratieve aspect komt zeer goed uit de verf. Hij verschilt perfect van andere modellen en zijn LED-display is slechts het bewijs. Het is uitgerust met een bedieningsscherm dat het gebruik vergemakkelijkt en een visuele indicatie geeft van de algemene toestand van het toestel. Een van de elementen die u het meest zullen verleiden, is zijn geruisloze karakter dat het comfort van de kok, maar ook dat van alle bewoners van het huis verbetert. U zult het met plezier gebruiken.

De voor- en nadelen van de Samsung NK36M5070BM

Zie de laagste prijs

Ik ben nooit een briljant cordon bleu geweest, ik heb leren koken op het werk en ik moet toegeven dat ik het nu niet zo slecht doe. Ik ben al een paar jaar huisvrouw, getrouwd en heb vier kinderen. Ik kook zelf en de kinderen genieten ervan. Wat ze niet zo op prijs stelden was de rook die de keuken en soms het hele huis vulde. Ik vond het vaak moeilijk om te koken, vooral gebakken voedsel, omdat de rook gewoon ondraaglijk is. Dus liet ik altijd de luiken en deuren open, maar het maakte nauwelijks verschil. Gelukkig heeft mijn man deze decoratieve afzuigkap laten installeren en we zijn erg blij met het resultaat. Geen dampen meer, geen stank meer. Ik kook nu zonder problemen en de kinderen kunnen me zelfs helpen met het werk. Dit apparaat heeft ons dagelijks leven ten goede veranderd.

Nogal rustig

Kunt u dagelijks werken met een lawaaierige machine? Met geen andere keuze, waarschijnlijk wel, maar qua comfort, is het niet de beste. Bovendien moet u weten dat dergelijke toestellen op den duur schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid: het ontstaan van steeds ernstiger migraine, progressief gehoorverlies, enzovoort. Daarom raden deskundigen aan te kiezen voor apparaten met een laag geluidsniveau. Apparaten zoals deze decoratieve afzuigkap. Het is vrij stil en produceert zeer weinig geluid. In feite is het geluidsniveau in de mini-uitlaatstand 54 DB en 70 DB in booster moduswat over het algemeen vrij bevredigend is. Dit betekent dat deze apparatuur u al het comfort en gemak biedt dat u tijdens het koken nodig hebt. Het is een van de meest discrete in zijn categorie en dat is zijn charme.

Ziet er goed uit

De grootste troef van dit toestel is ongetwijfeld zijn aangenaam uitzicht. Het SAMSUNG assortiment staat bekend om zijn schoonheid en verfijnd design. Het aantrekkelijke ontwerp van dit toestel is dan ook geen verrassing. Inderdaad, zoals de naam al doet vermoeden, zal deze afzuigkap het decor van uw keuken verfraaien en het ontbrekende vleugje elegantie toevoegen. Alles is perfect uitgebalanceerd, het is niet te groot en niet te klein en het koolstofkleur discreet en tegelijkertijd zeer aantrekkelijk maakt het geheel zeer interessant. Als het doel van de fabrikant was om alle ogen te trekken, wel, dan is dat gelukt, dit toestel laat niemand onverschillig.

Een toestel dat zowel aangenaam als krachtig is, is moeilijk te vinden. Het zal moeilijk zijn een betere te vinden, en de grote verscheidenheid op de markt maakt het niet gemakkelijk. Net als de meeste afzuigkappen op de markt, is ook deze met een gloeilamp om de visuele omstandigheden van de kok tijdens het kookproces te verbeteren. Daarom wordt bij de levering van dit toestel een gloeilamp meegeleverd.

Zeer efficiënt

Het is duidelijk dat u een kap niet alleen voor de sier koopt, integendeel, de prestaties staan altijd op de voorgrond. Een machine die haar hoofdfunctie niet briljant vervult, is een echte verspilling. Als dat ook uw mening is, heeft u helemaal gelijk. Gelukkig bestaat er geen twijfel over de doeltreffendheid van bovengenoemd apparaat, want het doet zijn werk. Met een ultra krachtige zuigkracht, heeft dit apparaat een een evacuatiecapaciteit van 668 m³/h voor een keuken van 23 m². Dit apparaat, dat in recordtijd keukendampen en -geuren kan afzuigen, is zeer efficiënt en dit is te danken aan een aantal elementen.

Inderdaad, het is ontworpen voor optimaal gebruik. Het doel is de hele keuken te ontdoen van de verstikkende rook van de bereiding van maaltijden. Hiervoor heeft de fabrikant kosten noch moeite gespaard. In tegenstelling tot conventionele kappen, is deze uitgerust met 4 filtersDit betekent dat hij naast zijn zuigprestaties ook als zuiveraar fungeert: 3 vetfilters en een koolstoffilter. Dit betekent dat hij niet alleen stofzuigt, maar ook zuivert. Hij zuigt rook aan, filtert de lucht in de kamer en zuivert deze voor optimaal comfort en gebruiksgemak. Bovendien zijn deze filters volledig van metaal gemaakt, wat betekent dat ze uiterst solide zijn en tegelijk gemakkelijk te onderhouden.

Optimale snelheid van actie

De snelheid van de afzuiging is ook een criterium waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop van een afzuigkap. Het belicht de tijd die nodig is om tot tevredenheid te komen en garandeert tegelijkertijd de betrouwbaarheid ervan. Een van de redenen waarom wij het een goed idee vonden het aan u voor te stellen, is inderdaad de snelheid waarmee het werkt. Het luchtdebiet is zeer bevredigend, d.w.z. 531 m³/h. Dit betekent dat het in een mum van tijd alle dampen en geuren uit uw keuken verwijdert.

Bovendien kan de zuigsnelheid van dit toestel worden aangepast aan de smaak van de gebruiker. Met 4 snelheidsniveaus, d.w.z. een mini-evacuatiesnelheid, twee medium snelheden en een Booster modustevredenheid is gegarandeerd. Hier hebt u de controle over uw toestel. Dankzij het aanraakscherm verloopt de instelling bovendien op de eenvoudigst mogelijke manier.

LED-aanraakscherm

Zoals u wellicht hebt gemerkt, is dit een ultramodern toestel en als zodanig bevat het enkele unieke functies. Functies die alleen de nieuwste hebben. Namelijk, een LED aanraakscherm. Zoals hierboven vermeld, is dit een verbeterde versie van de klassieke decorateurskappen die een optimale zichtbaarheid van het werkblad. Hierdoor onderscheidt hij zich van de rest, en het scherm waarmee hij is ontworpen is daar het tastbare bewijs van.

Het geeft namelijk een goede visuele indicatie van de algemene toestand van het toestel en het is duidelijk vanaf dit scherm dat u aanpassingen kunt doen. Zoals u kunt zien, is dit scherm aanraakgevoelig en zeer responsief. Dit betekent dat, in tegenstelling tot de bedieningsknoppen die stug en soms weerspannig bleken te zijn, hier een eenvoudige klik volstaat om de zuigsnelheid van uw apparatuur te verhogen of te verlagen. Bovendien, voor het comfort van uw ogen, is het vrij groot en zijn effectieve achtergrondverlichting optimaliseert het visuele. Dit betekent dat u het zonder problemen zowel overdag als ’s nachts kunt gebruiken.

Hoogwaardige fabricage

Ja, en zelfs onbewust is de merknaam van een apparaat een keuzecriterium. Daarom zijn de oudere, meer gerenommeerde merken over het algemeen veel succesvoller. In dit opzicht verslaat bovengenoemd toestel alle records. Het merk SAMSUNG is inderdaad een van de beste op de elektronicamarkt. Het heeft in het verleden al zoveel successen geboekt en blijft dat doen. Zijn creaties schitteren door hun verfijning, hun zeer aantrekkelijk ontwerp maar ook, hun ongekende prestaties.

We hebben ze al in actie kunnen zien en de feedback is zeer bemoedigend. Dus je kunt zien dat deze decoratieve kap een topklasse toestel die je niet snel loslaat. Het is zorgvuldig ontworpen en, van de keuze van de materialen tot de keuze van de kleuren, niets is aan het toeval overgelaten. Deze uitrusting is een koopje en tot dusver heeft zij nog geen technische gebreken vertoond, waaruit blijkt dat zij zeer betrouwbaar is.

Compleet geleverd

De fabrikant heeft naar zijn consumenten geluisterd bij het ontwerpen van deze apparatuur. Hij biedt zijn gebruikers immers een hele reeks voordelen en als klap op de vuurpijl worden alle accessoires bij de aankoop meegeleverd. De accessoires van deze afzuigkap maken integraal deel uit van het toestel zelf en zorgen ervoor dat het in zijn geheel goed functioneert. Daarom heeft de fabrikant het nodig geacht ze in de leveringsdoos op te nemen. Bovendien zijn ze volledig gratis. Dit betekent dat u geen extra kosten hoeft te betalen wanneer het pakket wordt afgeleverd. Om precies te zijn, u zult vinden, 3 vetfilterseen houtskoolfilter, een gebruiksaanwijzing en een gloeilamp. Je hebt alles wat je nodig hebt en meer. Het apparaat is direct na ontvangst klaar voor gebruik, u hoeft het alleen maar in elkaar te zetten.

Nogal breekbaar

Deze decoratieve kap is onmisbaar gebleken in het dagelijks leven, maar er blijft een kleine grijze zone bestaan. Het zou zeer kwetsbaar zijn en snel kunnen bederven. Zoals alle mooie dingen, is de stevigheid van deze kap enigszins twijfelachtig. Na een aantal tests is gebleken dat dit toestel zeer duurzaam is. hoge prestatiemaar niet zo sterk als je zou denken. Het moet daarom met zorg worden behandeld en zeer goed worden onderhouden. Als u ooit een product van SAMSUNG hebt gebruikt, dan weet u hoe kwetsbaar ze zijn. Helaas is deze geen uitzondering op de regel en dat is erg jammer.

Zie de laagste prijs

Dank u voor het lezen van dit artikel

Voor jullie kookliefhebbers, voor jullie die het moeilijk vinden om te koken vanwege de verstikkende rook die uit de taak komt, dit artikel is voor jullie; de SAMSUNG NK36M5070BM afzuigkap die ik hierboven zorgvuldig heb gepresenteerd is de oplossing voor jullie probleem. Onovertroffen in het afzuigen van dampen en slechte keukenluchtjes, is dit apparaat een must-have en experts bevelen het ten zeerste aan. Dankzij zijn evacuatievermogen, kan niets hem in de weg staan. Hij is uitgerust met 4 filters die de lucht aanzuigen en zuiveren voor een betere evacuatie. Deze heeft alles om te behagen en dankzij zijn aantrekkelijk design kan niemand hem weerstaan. Het enige nadeel is dat het nogal breekbaar is. Ik hoop dat u tevreden bent met deze presentatie. Als u nog twijfels heeft, kunt u altijd contact met mij opnemen via e-mail op gisele@lemeilleuravis.com.