Candy was-droogcombinatie – Test en review

Traditioneel wassen is een methode waarbij kleding met de hand wordt gewassen en die aan het verdwijnen is nu wasmachines terrein winnen op de markten. Dat komt omdat het traditionele wassen te veel fysieke inspanning vergt en je na een tijdje zo moe bent dat er geen kracht meer over is om iets anders te doen. Anderzijds, dankzij de aanpassingen die sommige ontwerpers hebben aangebracht aan het niveau van deze wasmachines, beschikken we tegenwoordig over modellen die alles kunnen. Dit is het geval met de Candy was- en droogmachine De Candy was-droogcombinatie is een machine die niet alleen wast, maar ook uw kleding kan centrifugeren en drogen. Het is een toestel dat u van begin tot einde helpt om uw was perfect te doen.

De Candy was- en droogmachine aanbevolen?

Hoe kunnen we zo’n efficiënt en snel apparaat voor het hanteren van kleding niet aanbevelen. Met één enkel toestel kunt u uw kleren wassen, centrifugeren en drogen zonder dat u zich daarvoor fysiek hoeft in te spannen. Het heeft een groot en praktisch scherm voor totale controle van de machine voor, tijdens en zelfs na de werking. Het is een machine met een grote capaciteit zodat u een grote hoeveelheid kleren in één keer kunt wassen. De machine bestaat uit één stuk, behoeft geen bevestiging of montage en is zeer gemakkelijk te installeren. Door zijn hoge werkingsvermogen kan hij kleding schoon en efficiënt wassen. Het biedt ook verschillende wasprogramma’s voor elke textuur. Het is een noodzakelijke en onmisbare machine in het huishouden, ondanks zijn lawaaierige kant.

De voors en tegens van de Candy wasmachine-droger

  • Geïntegreerd breedbeeldscherm
  • 3 in 1 apparaat
  • Grote capaciteit
  • Eenvoudige installatie
  • Uitstekende kracht
  • Verschillende wasprogramma’s
  • Geleverd met gebruiksaanwijzing
  • Anti-kreuk technologie
  • Kinderslot
  • Zeer lawaaierige werking

Zie de laagste prijs

Communicatiemedewerker Bij een TV-station ben ik de hele tijd verdeeld tussen mijn kantoor, het huis en de kinderen. Ik vond het niet nodig om een wasmachine te kopen totdat mijn schoonmaakster de stad verliet. Ik vond het moeilijk om een andere schoonmaakster te vinden en om mijn taken te verlichten kocht ik deze Candy was-droogcombinatie. Ik heb dit model in het bijzonder gekozen omdat het een grote capaciteit heeft die geschikt is voor mijn hele gezin en omdat het alles aankan. Dankzij deze machine bespaar ik echt tijd bij het maken van eten en hoef ik bepaalde outfits niet eens te strijken. Ik beveel deze machine aan aan al diegenen die, zoals ik, niet genoeg tijd hebben.

Geïntegreerd groot scherm

Deze machine is uitgerust met een bedieningspaneel met een groot LED-display dat u helpt uw toestel in te stellen volgens de programmering die u wenst. Het is een scherm dat het gebruik van de wasmachine nog gemakkelijker en eenvoudiger maakt voor elke gebruiker. Dankzij dit scherm kunt u alle parameters die u voor het wassen van uw kleding kiest, gemakkelijk regelen. Bovendien is het een scherm dat alle informatie registreert met betrekking tot de automatische detectie van de hoeveelheid wasgoed en nog veel meer. Naast dit scherm bevinden zich aan de linker- en rechterkant verschillende bedieningsknoppen, elk met een label om u de weg te wijzen. Met al deze elementen tot uw beschikking, hoeft u geen wonderen te verrichten om het meeste uit deze Candy was-droogcombinatie te halen.

3 in 1 machine

Wanneer we het over wasmachines hebben, denken we gewoonlijk onmiddellijk aan het toestel dat zich beperkt tot het wassen van kleding. Maar met alle evolutie die de technologie op alle niveaus heeft ondergaan, kunnen we nu een wasmachine hebben die alles kan. Dit is duidelijk het geval met dit Candy-model, dat een alles-in-één machine is. Met deze machine alleen heb je de mogelijkheid om was, centrifugeer en droog uw kleren in een zeer korte tijd. De machine is zeer praktisch in het dagelijks leven, omdat hij u in staat stelt schone kleren te hebben zonder dat u er moeite voor hoeft te doen. Nadat de machine heeft gewerkt, hoeft u alleen nog maar de was eruit te halen, deze op te vouwen en in de kast op te bergen.

Grote capaciteit

Mensen met grote gezinnen vinden het vaak moeilijk om een geschikte wasmachine te vinden, omdat zij elke dag een grote hoeveelheid kleding moeten wassen. Deze Candy was-droogcombinatie maakt het u een stuk gemakkelijker als u deel uitmaakt van een groot gezin, dankzij de grote capaciteit. Met dit model in huis hoeft u niet meerdere wasbeurten in de machine te doen vanwege het ruimtegebrek in het apparaat. Het kan 8 kg wasgoed voor het wassen en 5 kg wasgoed voor het drogen verwerken met een 56 liter vatinhoud. Dit is een machine die echt ideaal is voor een groot gezin en zelfs geschikt is voor een hotel en vele anderen. Met deze Candy was-droogcombinatie bespaart u tijd voor andere activiteiten, omdat u niet meerdere wasrondes hoeft te doen.

Eenvoudige installatie

Er is geen hoofdprotocol voor het installeren van deze wasmachine in uw huis. Het is een eenheid uit één stuk zonder onderdelen om in elkaar te zetten en heeft geen bevestigingsmateriaal nodig. Zodra u uw Candy was-droogcombinatie thuis ontvangt, haalt u hem gewoon uit de verpakking en zorgt u voor ruimte om hem te installeren. Vervolgens moet u het toestel op een harde ondergrond plaatsen, bij voorkeur de vloer, en op een vlakke ondergrond voor een goede stabiliteit. Het is echter belangrijk dat u het niet tegen een muur of een meubelstuk plakt en bij voorkeur een ruimte kiest met een gemakkelijke watertoevoer en een stopcontact binnen handbereik. Zoals u ziet, is dit een wasmachine die u gemakkelijk in uw gezinswoning kunt installeren zonder dat u daarvoor een vakman hoeft te laten komen.

Uitstekende kracht

De kracht van een wasmachine is nodig om schone en goed gewassen kleren te hebben. De reden waarom deze Candy was-droogcombinatie zo populair is, is dat hij deze krachtfunctie goed vervult en alle duidelijkheid biedt die u nodig hebt bij het wassen van een outfit. Met deze machine verdwijnen zelfs de hardnekkigste vlekken zonder enige inspanning van uw kant. Inderdaad, u hebt te maken met een toestel dat een energieklasse A heeft met een centrifugeercapaciteit A. Deze elementen tonen aan hoe efficiënt en betrouwbaar de Candy wasmachine is voor het wassen van al uw kleren. Het is in staat om kleding centrifugeren op 1400 rpm waardoor je een schoon resultaat krijgt als je je kleren uittrekt. Er druppelt geen water uit uw kleren en ze zijn allemaal schoon, droog en klaar om gestreken te worden voordat ze in de kleerkast worden opgeborgen.

Meerdere wasprogramma’s

Deze Candy was-droogcombinatie kan een multifunctioneel toestel worden genoemd, omdat hij naast het wassen, centrifugeren en drogen van kleding ook alle soorten textuur en stoffen aankan. Het zal u verbazen waartoe dit toestel dagelijks in staat is, dankzij de verschillende wasprogramma’s die de ontwerper erin heeft geïntegreerd. U hoeft niet met de hand te wassen, want zelfs de meest delicate stoffen zoals katoen worden door deze wasmachine onder handen genomen. Het heeft een speciaal programma voor het wassen van katoenen stoffen, alsmede een programma voor jeans. Met deze machine heb je een totaal van 44 wasprogramma’s en de gebruiker kiest wat bij hem past volgens zijn verwachtingen.

Geleverd met gebruiksaanwijzing

Normaal gezien is de Candy was-droogcombinatie geen moeilijk model in het gebruik en iedereen kan de werking ervan zeer goed begrijpen via het display en de bedieningsknoppen. Maar het is altijd zeer belangrijk om de gebruiksaanwijzing van een toestel te raadplegen om de aanbevelingen van de ontwerper te lezen. Daarom vindt u in de doos van deze wasmachine een praktische en uitgebreide gebruiksaanwijzing om u te helpen bij het gebruik van de machine. De handleiding is goed uitgerust en gedetailleerd genoeg om het u gemakkelijk te maken. Het is bevat demonstratieve beelden Zelfs als u nog niet zo lang studeert, zult u alles kunnen begrijpen. Ook als u al ervaring hebt met dit type apparaat, is het lezen van de gebruiksaanwijzing een belangrijke stap voordat u een wasmachine voor de eerste keer start.

Anti-kreuk technologie

Zodra u deze Candy wasmachine in huis hebt, hoeft u geen moeite meer te doen om voor uw kleren en die van het hele gezin te zorgen. U zult me waarschijnlijk zeggen dat sommige kleren gestreken moeten worden voordat ze worden bewaard, zodat ze klaar zijn om te dragen wanneer dat nodig is. Dat is waar, maar wat u moet weten over dit apparaat is dat het is uitgerust met antikreuktechnologie die het kledingstuk schoon en glad maakt alsof het net gestreken is. Dit betekent dat u met deze wasmachine uw kleren niet steeds hoeft te strijken. Indien nodig, is het strijken zeer gemakkelijk omdat de kreukels reeds gedeeltelijk door de wasmachine zijn verwijderd. Dit toestel is een echte revolutie van technologie en iedereen zou ervan moeten profiteren.

Kinderslot inbegrepen

Wanneer u een groot gezin hebt, is het onvermijdelijk dat er in sommige huizen ook kinderen of tieners zijn. Aan de andere kant hoeft u zich geen zorgen te maken als u een wasmachine wilt kopen om uw dagelijkse taken te verlichten. Met de Candy wasdroogcombinatie beschikt u over een veiligheidssysteem voor kinderen, voor het geval één van hen in de buurt van de machine komt. Je kunt je ogen niet overal op gericht hebben als je voor het huis zorgt en één minuut van onoplettendheid bij een kind kan schade veroorzaken. Daarom zijn dit kinderveiligheidssysteem en andere sloten in het leven geroepen om uw gezin te beschermen en onaangename verrassingen te voorkomen. Met dit systeem kunt u uw wasmachine onbeheerd achterlaten en verder gaan met uw werk.

Zeer lawaaierige werking

De meeste wasmachines staan er om bekend dat ze behoorlijk luid zijn tijdens hun werking en het enige wat ze vaak onderscheidt, is dat sommige gewoon minder lawaai maken dan andere. Helaas behoort deze Candy wasmachine tot de modellen die een immens lawaai produceren zodra ze worden aangezet. In feite maakt de Candy wasdroger lawaai in elke fase van zijn werking, of het nu gaat om wassen, centrifugeren of drogen. Dit is een toestel dat het u echt moeilijk zal maken over zijn geluidsniveau. Het geluidsniveau voor het wassen is 61 db, voor het centrifugeren 79 db en voor het drogen 62 db. Allemaal hoge cijfers waardoor je niet in de buurt van de machine wilt blijven als die aan het werk is.

Zie de laagste prijs

Dank u voor het lezen van dit artikel

Of u nu een groot of klein gezin hebt, deze wasmachine is ideaal om uw kleding schoon en vlekvrij te houden. De Candy is een multifunctionele wasmachine die alles voor u kan doen op dagelijkse basis. Hij wast, centrifugeert en droogt uw kleding op efficiënte wijze en zorgt met zijn antikreukfunctie voor fantastische resultaten. Met al deze informatie over de machine hoop ik u te hebben geholpen een geschikte keuze te maken. Als u echter meer details nodig heeft om een beslissing te nemen, kunt u contact met mij opnemen via e-mail op info@keukenbazen.nl.