Blackpear inductie kookpan- test en beoordeling

Koken is niet alleen een zaak voor een chef-kok, want als u thuis goed bent uitgerust, kunt u ook heerlijke maaltijden koken voor uzelf of uw gezin. Dit betekent dat kennis van de culinaire kunsten weliswaar belangrijk is, maar dat ook aandacht moet worden besteed aan de logistieke kant van de zaak, met name wat betreft de kwaliteit van het keukengerei. Laten we ons concentreren op de koekenpan, want door zijn veelzijdigheid en hanteerbaarheid is dit accessoire een must-have voor een moderne keuken. Het moet daarom met de grootste zorg worden gekozen. Als u er een wilt aanschaffen, hoeft u de markt niet af te struinen, want het merk biedt u een assortiment van 3 hoogwaardige Blackpear inductiekookpannen. Ze maken gezond en lekker koken tot een fluitje van een cent. Dit artikel vertelt u alles over deze pannen.

Is de Blackpear inductiepan aanbevolen?

Zonder aarzeling. Als u deze pannenset niet aanbeveelt, ontzegt u zichzelf duidelijk een hoogwaardig keukengerei. Deze set bevat 3 pannen van 20, 24 en 28 cm. Het enige wat u hoeft te doen is er een te kiezen op basis van de hoeveelheid voedsel die u wilt koken. Het is niet alleen mogelijk om in hoeveelheid te koken, maar ook om gezond te koken zonder toegevoegd vet. De antiaanbaklaag is ook een groot voordeel, omdat het onderhoud daardoor veel eenvoudiger wordt. Ze kunnen zonder problemen in de vaatwasmachine worden gewassen. Ondanks het feit dat de handgrepen niet afneembaar zijn, is de pan toch gemakkelijk te hanteren tijdens het koken. Deze pannen zijn ook mooi afgewerkt, waardoor ze een vrij net design hebben, en bovenal zijn ze zeer betaalbaar. Het ontbreken van een deksel is echter een ernstig nadeel.

Voor- en nadelen van de Blackpear inductiepan

Zie de laagste prijs

Toen ik mijn restaurant opende, was een van de moeilijkste stappen om mezelf goed uit te rusten, want ik moest de beste apparatuur en het beste keukengerei kiezen. Ik kon rekenen op enkele collega’s die suggesties deden, en ik denk dat een van de beste die ik kreeg was om de set van 3 pannen te nemen, voorgesteld door het merk Blackpear. Ik heb echt geen spijt van deze keuze, want dit zijn gebruiksvoorwerpen van zeer hoge kwaliteit. Ik gebruik ze nu bijna een jaar en ze zijn nog even goed als altijd. Nog beter, dankzij hun antiaanbaklaag kan ik gezond koken zonder vet toe te voegen. Dit betekent dat alle smaken van het voedsel behouden blijven. Ze zijn ook zeer gemakkelijk te onderhouden, want een eenvoudige afwasbeurt in de vaatwasser volstaat. Anderzijds zouden geïntegreerde deksels een echte must zijn geweest voor deze pannen. Maar ik raad ze aan.

Drie maten beschikbaar

Afhankelijk van uw behoeften kan de keuze voor één fornuisformaat vrij beperkend zijn. Dus het idee om er meerdere te hebben is niet slecht. In plaats van er verschillende afzonderlijk te kopen, kunt u ook gewoon kiezen voor deze set, die bestaat uit verschillende pannen van verschillende afmetingen. Dit zal het voor u gemakkelijker maken om kwaliteitsvoedsel te bereiden, en vooral in de optimale hoeveelheden voor het aantal gasten dat u ontvangt. Merk op dat dit een set is van 3 hoge kwaliteit pannen. Dat gezegd hebbende, je hebt recht op pannen van 20, 24, 28 cm breed. Dit is een vrij praktisch aanbod, want dankzij dit apparaat hoeft u geen ingrediënten meer te verspillen of te lijden onder de beperking dat u meerdere keren moet koken omdat de apparatuur te klein is. Het enige wat u hoeft te doen, is er een kiezen die bij u past, afhankelijk van de hoeveelheden die u wilt koken.

Gemakkelijk onderhoud

Hoe vaak u ze ook gebruikt, het behoud van alle kwaliteiten van uw gebruiksvoorwerpen in de loop van de tijd blijft een uiterst vereenvoudigd proces. Niet alleen vanwege de kwaliteit van de apparatuur, maar ook en vooral vanwege het gemak waarmee u deze kunt onderhouden. Dit zorgt ervoor dat u uw pannen nog vele jaren kunt gebruiken. Dankzij de uitstekende materiaalkeuze bij het ontwerp van deze kachels, kunnen ze gemakkelijk met de hand met water worden gewassen en afwasmiddel. Hierdoor zijn ze gezonder in het gebruik. U kunt zich ook de moeite besparen door ze gewoon in de machine af te wassen, want deze pannen zijn perfect vaatwasmachinebestendig. Dit zal er ook voor zorgen dat uw Blackpear inductiepannen na verloop van tijd al hun kwaliteiten behouden.

Zeer goed koken

Gebruiksgemak en praktische bruikbaarheid zijn zeker zeer goede punten voor een pan, maar er moet evenveel belang worden gehecht aan de praktische bruikbaarheid, aangezien de kookkwaliteit die een pan biedt van essentieel belang is als keuzecriterium. Met deze pannen bent u goed voorbereid om uw geliefden en uzelf voedsel van hoge kwaliteit te bieden, zowel wat de hoeveelheid als de kwaliteit betreft. Koken met deze koekenpannen zorgt er namelijk voor dat uw maaltijden rijk aan voedingsstoffen en smakelijk zijn. In het bijzonder zijn zij met een 5-laagse warmte-vasthoudende basis met een gelijkmatige temperatuurverdeling. Dit zorgt ervoor dat uw kookproces perfect wordt gecontroleerd. Bovendien kunt u dankzij hun antiaanbaklaag vrij gemakkelijk koken zonder extra vet toe te voegen. Zo kunt u alle voedingsstoffen van het voedsel bewaren, dat u zonder risico al zijn deugden biedt.

Gemakkelijk te hanteren

De kwaliteiten van deze kachels zijn zeer talrijk, en vooral zeer interessant. En als er één bijzonder kenmerk is dat moet worden benadrukt, dan is het wel de ergonomie. Wat de ergonomie betreft, hebben deze kachels niets af te dingen op hun concurrenten, want deze kwaliteit maakt ze gemakkelijker en praktischer in het gebruik. Ze zijn uitgerust met tamelijk lange handvatten die zorgen voor een optimale grip. Of u nu bakt of gewoon suddert, u kunt ze vrij gemakkelijk naar wens hanteren. Bovendien maken ze het veel gemakkelijker om uw voedsel te mengen. En ze kunnen zowel door rechts- als linkshandigen worden gebruikt. Naast het ergonomische handvat zijn ze ook zeer licht. Deze lichtheid in combinatie met de ergonomische handgreep betekent dat uw polsen veiliger zijn.

Geschikt voor meerdere vuren

Afgezien van de opmerkelijke efficiëntie van deze pannen, zult u met genoegen vaststellen dat het echte allrounders zijn. Niet alleen omdat u er alle soorten voedsel mee kunt bereiden, maar ook en vooral omdat u ze in alle omstandigheden en met alle soorten energiebronnen kunt gebruiken. Er zijn dus geen grenzen aan hoe lekker en rijk je je eten kunt maken. U kunt deze apparatuur echter zonder problemen op een kolengestookte oven gebruiken. Dankzij de gelijkmatige temperatuurverdeling bent u zeker van een kwalitatief hoogstaande bereiding. Zij zijn ook geschikt voor inductie- en gasoven. Dit is een interessant praktisch detail, want het is aan u om de energiebron te kiezen die bij u past of die voor u het meest toegankelijk is. In principe is er niets dat je tegenhoudt om het te gebruiken.

Mooie afwerkingen

De inductiepannen van Blackpear zijn zo aantrekkelijk omdat het prachtig ontworpen kookgerei is. Voor een moderne keuken is dit een uitstekende keuze. In feite is het belang van design in het selectieproces welbekend. Dit voordeel wordt dan ook ten volle benut, want de meeste gebruikers geven het punten voor dit selectiecriterium. Dankzij een zilveren look met een eerder verzorgde afwerking zullen deze fornuizen meer charme brengen in uw keuken. Visueel zijn ze uitgerust met satijnen binnen- en buitenafwerking wat ze veel aantrekkelijker maakt. Voor apparatuur die bedoeld is om modern te zijn, moet gezegd worden dat u met deze set fornuizen behoorlijk goed bediend bent, want afgezien van het praktische en functionele aspect, heeft deze apparatuur ook op materieel gebied een aantal zeer fraaie argumenten in petto. Het belangrijkste is het aantrekkelijke ontwerp.

Betaalbare prijs

Alle fasen van het koopproces zijn belangrijk, maar als het op de prijs aankomt, wil je alleen maar de bank niet breken. Dit is meestal het geval wanneer u kwaliteitsartikelen wilt kopen, maar als u goed genoeg zoekt, kunt u ook kwaliteitsuitrusting kopen zonder een hoge prijs te moeten betalen. Dit geldt in het bijzonder voor deze reeks 3 duurzame kachels aangeboden door het merk Blackpear. Als u verwacht dat ze tegen een exorbitante prijs worden aangeboden, vergist u zich. Ja, het is ook mogelijk om kwaliteit te krijgen voor een spotprijsje. Met zo’n betaalbare prijs is deze apparatuur voor iedereen zonder onderscheid beschikbaar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw budget als u deze keukenuitrusting wilt kopen.

Robuuste en duurzame materialen

Wanneer ze goed worden onderhouden, kunnen deze pannen vele jaren meegaan, en het is ook deze lange levensduur die dit keukengerei zo speciaal maakt, want u zult zo lang van al hun kwaliteiten kunnen genieten als u wilt. En hoewel deze levensduur sterk afhankelijk is van de manier waarop u ze verzorgt, hangt ze vooral af van de kwaliteit van de materialen. En over kwaliteit gesproken, Blackpear’s ingenieurs hebben gekozen voor een roestvrij stalen ontwerp. Dit is een uitstekende keuze, omdat het een gezondere bereiding mogelijk maakt en de pan robuuster maakt. De keuze voor roestvrij staal heeft vele voordelen, en het moet gezegd dat de ontwerper van deze pan duidelijk heeft gewild dat de gebruikers ervan zouden profiteren. Gezonder koken met kwaliteitsapparatuur: op de markt is nauwelijks beter te vinden.

Onpraktisch

Ondanks de vele kwaliteiten van deze kachels, kan men moeilijk zeggen dat ze perfect zijn, want op het gebied van praktische bruikbaarheid kan men helaas beter krijgen als men naar de concurrentie kijkt. Een van de eerste tekortkomingen in het ontwerp van deze kachels is dat zij geen deksel hebben. Voor sommige gebruikers is dit misschien niet zo erg, maar voor anderen is het een belangrijke tekortkoming, omdat het de mogelijkheden op het gebied van koken beperkt, aangezien voor het koken van bepaalde levensmiddelen speciale omstandigheden vereist zijn. In dit geval is het deksel erg handig. Naast het ontbreken van een deksel, wat nogal nadelig is, zijn deze pannen ook met niet-verwijderbare handvatten. Hierdoor zijn ze iets moeilijker op te bergen, omdat ze veel omvangrijker zijn dan andere modellen.

Zie de laagste prijs

Dank u voor het lezen van dit artikel

U leest nu de laatste regels van dit artikel, en ik vertrouw erop dat u een besluit hebt genomen over de Blackpear inductiekookplaten. Het zijn inderdaad apparaten die hebben weten te verleiden met een reeks kwaliteiten die zowel door professionals als door particulieren zeer worden gewaardeerd. Met andere woorden, het is zonder twijfel een van de beste keuzes die men vandaag kan maken voor de uitrusting van een keuken die modern wil zijn. Met een sober en modern design en als bonus een grote robuustheid, zijn dit kwaliteitskachels die u jarenlang van dienst zullen zijn. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en bovenal zorgen ze voor gezond koken op alle soorten vuur. Anderzijds hebben ze geen deksel en is hun niet-verwijderbare handvat niet erg praktisch. Als u zich zorgen maakt, kunt u mij schrijven op gisele@lemeilleuravis.com voor meer details.