Beste Nederlandse Ovenmerken voor 2022

Nederlandse ovens zijn een keuken essentieel ze zijn, in feite, de “originele één-pot-koker”. Een Nederlandse oven kan worden gebruikt op het fornuis, in de oven, op een buitengrill en zelfs op een kampvuur. Er kunnen allerlei gerechten mee worden bereid, van soepen, stoofschotels en eenpansgerechten tot brood en desserts!

Er zijn veel merken om uit te kiezen en het kan moeilijk zijn om te vinden welke het beste bij u past. Elk bedrijf heeft een uniek ontwerp of een specialiteit die het onderscheidt van zijn concurrenten. Dus wie maakt de beste Nederlandse ovens?

De beste hoogwaardige Nederlandse oven is de geëmailleerde gietijzeren 5,5 liter van Le Creuset, het paradepaardje van het bedrijf. De beste betaalbare Nederlandse oven is de Lodge geëmailleerde 6-kwart Nederlandse oven. De beste budget Dutch oven is de 6,5-kwart Dutch oven van Tramontina en de beste camping Dutch oven is de Lodge deep camp Dutch oven.

Dit artikel zal je helpen een beslissing te nemen over welke Nederlandse oven voor jou het meest geschikt is. Het bevat enkele van mijn beproefde merken en hun prijzen (van duurste naar minst dure). Bekijk mijn lijst en vind er een die bij jouw kookstijl past!

Disclaimer: Als Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen op mijn website. Als je een aankoop doet via links op deze website, krijg ik mogelijk een klein deel van de verkoop van Amazon en andere soortgelijke affiliate programma’s.