Meld je aan!

Voor de leukste en spannendste kookwedstrijd

Keukenbazen is de leukste en spannendste kookwedstrijd voor kinderen van 10-12 jaar.
Zit jij in schooljaar 2018- 2019 in groep 7 of 8? En kom je uit de gemeente Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, ’s-Hertogenbosch, Heusden, Landerd, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Uden of Vught? 
Doe mee en word Keukenbaas 2018!
1) Maak een team
2) Bedenk een lekker en gezond hoofdgerecht
3) Stuur het gerecht in en win super leuke prijzen!

Aanmelden kan hieronder

Aanmelden

Hieronder kun je alle gegevens van je team en alle informatie over je hoofdgerecht invullen. Vergeet niet om ook foto's mee te sturen. We zijn heel benieuwd wat jullie hebben bedacht en hoe lekker het eruit ziet!

  JULLIE GEGEVENS


  JULLIE HOOFDGERECHT

  De ouders van de teamleden geven toestemming voor:

  Meer informatie over hoe wij omgaan met de gegevens en het beeldmateriaal staat hieronder in de spelregels en in het privacystatement.

  * verplichte velden

   

   

  Spelregels en Algemene voorwaarden Keukenbazen Battle 2017


  Spelregels 

  • Ben je tussen de 10 en 12 jaar en woon je in een van de 17 deelnemende gemeenten dan kun je (met 2 of 3 kinderen) een hoofdgerecht insturen tot en met zondag 23 september 2018;
  • Het hoofdgerecht (met naam hoofdgerecht, foto’s, ingrediënten en bereidingswijze) stuur je in via de website keukenbazen.nl;
  • Een kok uit jouw gemeente kiest 1 winnaar uit jouw gemeente (alleen kinderen uit een van de 17 deelnemende gemeenten kunnen meedoen);
  • Is jouw team winnaar uit jouw gemeente dan doe je zaterdag 6 oktober 2018 en woensdag 10 oktober 2018 mee met de finale, de Mega Live KookBattle;
  • We verwachten dat jij beide dagen met jouw team aanwezig bent:
   • zaterdag 6 oktober 2018 van 13.30 – 16.00 uur om met de jouw team en de kok uit jouw gemeente te koken bij het Koning Willem I College
    in ’s-Hertogenbosch;
   • woensdag 10 oktober van 15.30 – 19.00 uur om met de burgemeester, leveranciers van producten, jouw team en de kok uit jouw gemeente (en die uit alle andere deelnemende gemeenten) te eten in het Provinciehuis in ’s-Hertogenbosch;
  • Het allerbeste team mag zich een jaar lang Keukenbazen 2018 noemen en wint daarnaast een mooie prijs. Er zijn ook mooie prijzen voor het team met het creatiefste gerecht en het team dat het best gebruik heft gemaakt van lokale producten.

  Uitgesloten van deelname zijn:

  • Kinderen van werknemers van AgriFood Capital;
  • Kinderen van de deelnemende koks;
  • Kinderen van de juryleden.

  Gebruik beeldmateriaal

  Tijdens de wedstrijdperiode en de finaledagen op 6 en 10 oktober worden er mogelijk foto's en filmopnamen gemaakt. Bij je aanmelding voor Keukenbazen geven jij en je ouders toestemming voor de opnamen en voor het gebruik van de foto’s en het videomateriaal. AgriFood Capital, de organisator van Keukenbazen mag met deze toestemming het materiaal alleen gebruiken voor promotie-, reproductie- en communicatiedoeleinden die te maken hebben Keukenbazen. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

  Privacy

  Je kunt de website keukenbazen.nl gebruiken zonder persoonsgegevens te verstrekken. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die jou als persoon identificeren of die informatie over je verschaffen. Denk bijvoorbeeld aan je naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum.
  Het kan echter voorkomen dat jij zelf bepaalde persoonsgegevens aan ons verstrekt, bijvoorbeeld omdat je informatie over jezelf invult als je je menu instuurt. Wij zullen jouw persoonsgegevens in dat geval strikt vertrouwelijk behandelen en alleen gebruiken voor zover dat nodig is om contact met je te onderhouden, of om het doel te realiseren waarvoor je jouw persoonsgegevens aan ons hebt gegeven, bijvoorbeeld deelname aan de Keukenbazen Battle. Na afloop van de wedstijd vernietigen we de gegevens. We handelen hierdoor in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
  Wij zullen jouw persoonsgegevens niet aan derden geven zonder jouw toestemming, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn. Indien je jouw persoonsgegevens of andere informatie die je aan ons hebt gegeven, wilt wijzigen of wilt verwijderen, dan kun je een mailtje sturen naar m.dewit@agrifoodcapital.nl. Vermeld daarbij duidelijk je naam en wat precies je verzoek is.

  Lees de uitgebreidere privacyverklaring van AgriFood Capital inzake Keukenbazen.

  Verantwoordelijkheid van je ouders

  Wij willen dat het bezoeken van de website voor een ieder, met name voor kinderen, veilig is. Wij doen dan ook ons uiterste best om de kindvriendelijkheid van de website te waarborgen. Van de ouders en/of verzorgers die hun kinderen toestaan om de website te bezoeken en te gebruiken, vragen wij echter wel dat zij toezicht houden op hun kinderen en hen eventueel begeleiden. Ouders en/of verzorgers zijn verantwoordelijk voor het toezicht op hun kinderen en voor de beslissing welke onderdelen van de website wel of niet geschikt zijn voor hun kinderen. Wij zijn hiervoor niet verantwoordelijk of aansprakelijk.